10 Noiembrie 2014 publicat în Sanatate 3 share-uri

Pacientul trebuie sa fie complet si corect informat inainte de a face o rinoplastie! Medicul chirurg estetician Calin Dobos iti spune tot ce trebuie sa stii despre rinoplastie.

Comunicat de presa

Imperfectiunile trupului nu mai reprezinta de mult o problema iremediabila. Printre multe alte optiuni de remodelare a formelor corpului, rinoplastia se face remarcata ca fiind una dintre cele mai comune proceduri estetice din ziua de azi. Aspectul nasului influenteaza intreaga fizionomie a fetei, motiv pentru care disproportionalitatea, defectele nazale sau problemele respiratorii cronice sunt insuficiente ce trebuie corectate, iar cel mai rapid si eficient mod de a salva situatia este rinoplastia.

"Acest tip de interventie se face doar dupa varsta de 16 ani, intrucat pana atunci nasul trebuie sa-si fi incheiat procesul de dezvoltare. Cu doua saptamani inainte de operatie, administrarea aspirinei sau a medicamentelor ce o contin este interzisa, iar aparitia unei raceli sau a unei infectii de orice fel va duce la amanarea interventiei ", sutine chirurgul estetician, Calin Dobos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Foto: Rinoplastie via Shutterstock

Pacientul trebuie sa fie complet si corect informat inainte de a face o rinoplastie!

Temerile, problemele sau curiozitatile sunt firesti si cel mai adesea isi gasesc solutii in discutiile avute in prealabil cu medicul chirurg. Medicul chirurg estetician Calin Dobos iti spune tot ce trebuie sa stii despre rinoplastie.

1.Cine este eligibil pentru rinoplastie?

Fie ca vrei sa corectezi un defect din naștere, o problema medicala, un traumatism suferit la nivelul nasului, rinoplastia poate oferi un echilibru al proportiilor care sa te satisfaca. Este foarte important, insa, urmatorul aspect: te poti aștepta sa ai un nas mai frumos, mai bine proportionat raportat la dimensiunile fetei, dar aspectele legate de viata personala sunt o alta problema.

Nasul inestetic poate fi cauzat de: cocoasa (mai mare sau mai discreta), varful lung (cazut) si/sau gros sau ascutit, columela (partea inferioara dintre nari) sa fie prea cazuta sau prea sus, nasul sa plece fie prea din frunte, fie cu o scobitura nefiresc de adanca intre radacina lui si frunte, narile prea mari sau deviat lateral.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri