8 Decembrie 2008 publicat în Sanatate 12 share-uri

Tonusul mental si cel psihic sunt in stransa legatura cu modul nostru de a trai, iar acest mod de a trai se educa. O serie de metode demne de aplicat va pot ajuta sa va influentati mintea in asa masura incat sa reusiti in scopurile pe care vi le propuneti.

O sa va povestesc o experienta vazuta de mine insami. Eram in scoala generala cand una din rudele noastre indepartate, foarte instarita, a inceput sa spuna ca ea ar suferi de o anumita forma de cancer. A fost la nenumarati medici, atat in tara cat si in afara timp de ani de zile, insa nimeni nu i-a gasit nimic sugestiv pentru boala pe care sustinea ca o are. In continuare ea a considerat ca este bolnava si ca nimeni nu vrea sa ii spuna adevarul. Dupa 17 ani de la momentul in care a inceput sa sustina ca este bolnava a fost depistata exact cu acea forma de cancer pe care credea ca o are. O intamplare ciudata, insa care ar trebui sa ne dea de gandit.

5. Manipulati-va mintea

Da, este o manipulare voita prin tot felul de activitati care sa va faca mai optimisti, mai veseli si sa va destinda. Spre exemplu vizualizati filmulete comice, comedii si evitati sa va uitati la drame. Incercati sa socializati cat mai mult si sa cititi in fiecare zi ceva frumos. Vorbiti prin cuvinte dulci si chiar daca sunteti nervosi, nu vorbiti urat nici macar in gand. Daca ceva v-a deranjat si n-a fost vina voastra, iar solutie sau cale de intoarcere nu exista, incercati sa nu mai dati atentie acelui eveniment neplacut si sa va ganditi ca aveti suficiente calitati de apreciat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro.

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Nasterea si prelevarea de celule stem – pentru sanatatea copilului tau

Sunt sau nu frigida? - Forumul Healthy

Tratamente prin dietoterapie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri