Transylvania Horse Show, pentru sanatate!

12:05, 1 Mai 2014 publicat în Sanatate2 share-uri

Transylvania Horse Show se desfasoara in satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighisoara), un loc recomandat drept unul din primele locuri din lume unde poti calari ca turist. Competitia este organizata de Cross-Country Farm, cu sprijinul Federatiei Ecvestre Romane si al Federatiei Ecvestre Internationale.

Comunicat de presa

• Competitia ecvestra Transylvania Horse Show se va desfasura in perioada 2-4 mai, in satul Prod, comuna Hoghilag, judetul Sibiu;
• Doctor MIT vizeaza sa promoveze stilul de viata sanatos, mentinut prin sport.
Emisiunea Doctor MIT, difuzata in fiecare sambata seara, la Romania TV si singura cu profil medical din tara care a fost premiata, in decembrie anul trecut, de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA), va sponsoriza editia din acest an a competitiei Transylvania Horse Show, care se va desfasura in perioada 2-4 mai.

Citeste si:
BENEFICIILE UNEI PILOTE DE CALITATE PENTRU SANATATE
BENEFICIILE UNEI PILOTE DE...

“Imi doresc ca emisiunea Doctor MIT sa fie sponsor si sustinator permanent al acestei competitii. In calitatea mea de medic, dar si de realizator al unei emisiuni medicale, imi doresc sa promovez sanatatea si stilul de viata sanatos. Transylvania Horse Show este o competitie sportiva si cu totii stim ca nu este nimic mai important pentru starea noastra generala de bine decat sportul. Vreau sa ofer puterea exemplului tuturor romanilor, mai ales celor care ne urmaresc in mod regulat, si astfel sa ne implicam tot mai multi in activitati fizice, dar si de sprijinire a celor mai importante intreceri”, a declarat dr. Bogdan Ivanescu, realizatorul emisiunii Doctor MIT.

Transylvania Horse Show se desfasoara in satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighisoara), un loc recomandat drept unul din primele locuri din lume unde poti calari ca turist. Competitia este organizata de Cross-Country Farm, cu sprijinul Federatiei Ecvestre Romane si al Federatiei Ecvestre Internationale. Organizatorii evenimentului se bucura de sprijinul masiv al voluntarilor atat din tara cat si al celor din strainatate, in acest an fiind inregistrati peste 100 de sportivi, aceasta fiind in sine un record al acestui eveniment sportiv.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Emisiunea Doctor MIT s-a mai implicat si a mai sprijinit si alte demersuri, unul dintre acestea fiind Zilele Educatiei Medicale, organizate de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti. Emisiunea difuzata la Realitatea TV a fost sponsorul acestui eveniment in 2013 si urmeaza sa fie unul dintre principalii sustinatori si in 2014.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri