Nu se vorbeste foarte mult despre serviciile private de ambulanta aeriana, cu toate ca zilnic apeleaza la acestea zeci sau chiar sute de romani.

Pe fondul lipsei de timp a pacientilor sau a nevoii acestora siguranta, tot mai multe institutii private de sanatate au inclus in portofoliul lor si astfel de servicii, ale caror beneficii nu sunt nici putine, nici de trecut cu vederea. Dintre cele mai importante, amintim:

  • Transport rapid al pacientilor in conditii de maxima siguranta;
  • Acces in zone la care e greu de ajuns pe cale terestra;
  • Asistenta medicala la cele mai inalte standarde pe toata durata calatoriei;
  • Posibilitatea de a parcurge distanta dintre doua unitati spitalicesti intr-un timp mult mai scurt si fara intreruperea unor proceduri sau tratamente;
  • Echipament medical ultramodern, dar si confort sporit;
  • Asigurarea intimitatii pacientilor;
  • Posibilitatea ca pacientii sa aiba unul sau, in unele cazuri, chiar doi insotitori.

Fata de serviciile medicale din aceasta categorie oferite de institutii ale statului, clinici private precum NEI Medica Asist pun ambulante aeriene la dispozitia pacientilor si in situatii care nu implica proceduri de urgenta. Companii si persoane fizice deopotriva pot beneficia in urma contractelor cu astfel de institutii medicale de o gama larga de servicii de cea mai buna calitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

https://www.neimedica.ro/medica-air


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri