26 Decembrie 2013 publicat în Sanatate 27 share-uri

Iarna este de multe ori perioada in care ne relaxam in familie si ne bucuram de un repaus binemeritat, insa este important sa tinem cont de faptul ca mesele de sarbatori sunt tot mai bogate in grasimi si zaharuri, iar aceasta cere de la sine o activitate fizica constanta si multa miscare.

Jogging

Jogging-ul nu este neaparat un sport de iarna, insa alergatul pe zapada si faptul ca trebuie sa fii atent ca sa eviti zonele cu pojghita de gheata duc la o ardere a caloriilor mai intensa, aproximativ 100 de calorii la un kilometru si jumatate. Se considera ca un program regulat de jogging poate mari speranta de viata cu 6 ani pentru un barbat si cu 5 ani pentru o femeie.

In practicarea oricarui sport de iarna este important sa evitati suprasolicitarea ce poate provoca deshidratarea sau febra musculara. Tocmai de aceea, se recomanda consumul de bauturi calde pe parcursul zilei, o alimentatie sanatoasa bogata in nutrienti, dar si administrarea suplimentelor de stimulare a imunitatii si de intarire a organismului.

Avand la baza ingrediente naturale cu rol esential in cresterea rezistentei corpului, Activit Imuno Forte de la Ropharma reduce incidenta complicatiilor in diverse afectiuni. Activit Imuno Forte este disponibil in farmaciile Ropharma din toata tara, dar si online pe www.ropharma-healthcare.ro .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri