Faptele “la rece”, conform unui studiu realizat in Romania de catre Angelini Pharmaceuticals (Feminella Hyalosoft) impreuna cu Gallup, un prestigious institut de cercetare de piaţasisondaje de opinie, nu sunt deloc incurajatoare printre femeile active sexual din Romania: 46% dintre ele nu au fost deloc la un control ginecologic in ultimul an! Alte 27% dintre femei ajung la ginecolog doar o data pe an.

 In acelasi timp, 44% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 60 ani care sufera de uscaciunea mucoasei vaginale – una dintre cele mai des intalnite afectiuni – declara ca nu au luat nicio masura in urma identificarii acestei afectiuni.
Doar 11% dintre respondentele care sufera de uscaciunea mucoasei vaginale s-au informat si si-au autoadministrat diverse tratamente, in vreme ce 23% dintre respondentele care nu si-au tratat afectiunea se pierd in concluzii pripite de genul “Am crezut ca trece de la sine” sau “Am crezut ca asa sunt toate femeile.”

Feminella Hyalosoft se adreseaza uscaciunii vaginale drept o solutie naturala, eficienta si sigura, fara hormoni, contraindicatii sau efecte secundare. Principalul sau component este acidul hialuronic, la care se adauga extractele din plante cu efecte benefice dovedite, precum Centella Asiatica....rotejeaza tesutul, avand efect anti-durere si formeaza un film protector care reprezinta o bariera pentru penetrarea microorganismelor, prevenind reaparitia leziunilor.

Feminella Hyalosoft este recomandata ori de cate ori apare uscaciunea mucoasei vaginale, adica in perioada alaptarii, a menopauzei sau din cauza consumului de anticonceptionale, stres sau alte tratamente medicale.

Pentru ca uscaciunea vaginala este insotita de senzatie de arsura, mancarime, durere in timpul actului sexual si disconfort local, se impune un tratament care sa redea confortul si calitatea vietii fiecarei femei in parte – un tratament eficient pentru sanatatea ta intima.

Conform unui recent studiu efectuat de Feminella, ovulele vaginale sunt preferate de catre 42% dintre femeile care apeleaza la un tratament pentru combaterea uscaciunii vaginale, deoarece asigura o hidratare de durata, spre deosebire de lubrifianti. Iata si cifrele:

                                               Daca vrei sa afli mai multe te asteptam pe www.feminella.ro.
                                                                           Facebook.com/Feminella.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri