Beneficiile vinului rosu: previne cancerul si impiedica ingrasarea

12:10, 23 Octombrie 2012 publicat în Sanatate30 share-uri

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Complutense din Madrid, vinul rosu poate scadea nivelul colesterolului din sange.

Daca pana nu demult se credea ca vinul rosul este bun doar pentru prepararea vanatului si pentru a incalzi atmosfera in timpul unei intalniri romantice, specialistii au aratat ca licoarea are si multiple beneficii pentru sanatate.

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Complutense din Madrid, vinul rosu poate scadea nivelul colesterolului din sange. Astfel, participantii la cercetare care nu aveau probleme cu nivelul colesterolului si care au consumat suplimente alimentare care aveau la baza vinul rosu au constatat ca nivelul colesterolului LDL - supranumit "colesterolul rau" - a scazut cu aproximativ 9%.

Citeste si:
De Ziua Internațională Pentru Eliminarea Violenței Asupra Femeii,...
De Ziua Internațională Pentru...

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Citeste si:
5 beneficii ale ceaiului de Matcha
5 beneficii ale ceaiului de...

Foto homepage: Sxc.hu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri