Daca pana nu demult se credea ca vinul rosul este bun doar pentru prepararea vanatului si pentru a incalzi atmosfera in timpul unei intalniri romantice, specialistii au aratat ca licoarea are si multiple beneficii pentru sanatate.
Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Complutense din Madrid, vinul rosu poate scadea nivelul colesterolului din sange. Astfel, participantii la cercetare care nu aveau probleme cu nivelul colesterolului si care au consumat suplimente alimentare care aveau la baza vinul rosu au constatat ca nivelul colesterolului LDL - supranumit "colesterolul rau" - a scazut cu aproximativ 9%.
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI APOCALIPSEI ZOMBIE, ÎN NOILE EPISOADE DIN...

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Campanie pentru depistarea precoce a cancerului bronhopulmonar: 50...

Foto homepage: Sxc.hu
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?