5 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 35 share-uri

Dieta cu siguranta nu este singura modalitate prin care putem avea un corp atragator. Un stil de viata sanatos si activitatile sportive sunt calea ideala spre a scapa de kilogramele in plus, si nu dieta care este doar o forma rapida de slabire cu numeroase efecte negative...

In realitate, dieta iti ridica sansele de a creste in greutate.

Niciodata nu ai de unde sa stii cate kilograme vei pune in plus dupa ce ai incetat planul de dieta si ti-ai reluat modul normal de alimentatie si stil de viata. Insa esti si tu, ca si mine, constienta de faptul ca odata ce ai terminat de tinut dieta, o mare parte din greutate, daca nu chiar toata, va reveni. Asadar, ce sens are sa reduci drastic numarul de calorii timp de o luna daca in momentul in care iti reiei stilul de alimentatie vei reveni la aceeasi greutate? Ideal ar fi sa incerci sa mananci sanatos tot timpul (fara prajeli sau dulciuri in exces), sa faci sport si sa nu te infometezi prin diete drastice care iti pot afecta sanatatea.

Image © Sxc.hu

Dieta poate avea numeroase consecinte negative printre care se numara si suferintele psihologice ori boli mintale.

Ceea ce mancam ne afecteaza direct organismul - corpul si mintea. Daca nu ii oferim organismului nostru toti nutrientii necesari pentru functionarea lui corecta, ne riscam propria sanatate. Lipsa unei alimentatii corespunzatoare poate avea efecte nedorite asupra creierului nostru si poate creste riscul de depresie, ADHD sau chiar boli precum Alzheimer sau Parkinson.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

In loc sa te chinui sa tii dieta, ideal ar fi sa ai un stil de viata sanatos, o alimentatie bogata in fibre, vitamine, minerale, dar si grasimi bune si sa faci mult sport. Un corp sanatos este mult mai atragator decat unul slab!

Foto front si main © Shutterstock - 11426203

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri