21 Noiembrie 2011 publicat în Psihologie 15 share-uri

Stresul, depresia, anxietatea, atacurile de panica, timiditatea (lipsa de incredere in sine), fobiile, dependentele (de substante, de persoane etc.), insomnia, starile de nervozitate si furie, problemele specifice adolescentei, problemele de comunicare (in cuplu, in familie, la serviciu) pot fi tratate prin psihoterapie.

Acest program de psihoterapie online iti ofera tot ce primesti de la o psihoterapie tinuta in cabinet si chiar mai mult. Exista interactiunea aproape permanenta cu un psihoterapeut si asigurarea unei confidentialitati totale. Nu este nevoie sa te deplasezi la cabinet, ai acces permanent la explicatii, primesti indrumari si suport de la un psihoterapeut cu experienta si poti beneficia de cate o sedinta noua in fiecare zi.

Ca sa intelegi foarte bine cum te poate ajuta psihoterapia cognitiv-comportamentala online, vei putea accesa gratuit primele 3 sedinte.

Inregistreaza-te acum pe www.gandestesanatos.ro si fa primul pas important in drumul tau catre echilibrarea psihica si catre dobandirea capacitatii de a te bucura din plin de viata!

Psihoterapeut Gabriel Dinu

www.gandestesanatos.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri