28 Septembrie 2011 publicat în Psihologie 1 share-uri

CCSSR... tot ce trebuie sa faci este sa desenezi un copac, o casa, un soare, un sarpe si un rau. Testul CCSSR este un test de personalitate pe care il poti face ultrarapid, in joaca, pentru o portie buna de relaxare si deconectare mentala.

Soarele

Soarele reprezinta personalitatea masculina cea mai marcanta din viata ta si anume TATAL. Totodata, distanta dintre soare si casa indica gradul de apropiere dintre tine si tatal tau, cat de stransa este relatia dintre voi doi.

Daca ai desenat un soare care rasare sau un soare care este partial ascuns dupa niste nori inseamna ca relatia voastra nu este tocmai una apropiata. Daca soarele este mare si frumos, vizibil, amplasat deasupra casei sau cat mai aproape de ea inseamna ca sunteti foarte apropiati si deschisi unul fata de celalalt. In cazul in care soarele tau rade, zambeste, are nas, gura, ochelari, acest lucru poate denota faptul ca tatal tau este o persoana joviala si plina de viata. Daca soarele are o expresie trista inseamna ca tatal tau este o persoana serioasa sau melancolica. (Foto: he(art)geek )

Sarpele

In interpretarea desenului tau, sarpele are o semnificatie aparte. El reprezinta PROBLEMELE, GRIJILE SI GREUTATILE CU CARE TE CONFRUNTI. (Foto: changeiam)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Daca ai desenat sarpele izolat, intr-un colt al foii de hartie, cat mai departe de celelalte desene de pe hartie, inseamna ca nu te lasi acaparat de probleme si ca stii sa le tii la distanta. Daca ai desenat insa sarpele in interiorul, pe sau in preajma casei (CASA=TU) inseamna ca sursa problemelor tale esti chiar tu. Daca ai amplasat sarpele in copac, inseamna ca problemele cu care te confrunti sunt legate de mama ta. Daca ai desenat sarpele agatat de soare sau in preajma lui foarte probabil ca problemele cu care te confrunti au de-a face cu tatal tau. In cazul in care sarpele se afla in rau, atunci ingrijorarile cu care te confrunti vin dinspre prietenii si cunostintele tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri