28 Septembrie 2011 publicat în Psihologie 1 share-uri

CCSSR... tot ce trebuie sa faci este sa desenezi un copac, o casa, un soare, un sarpe si un rau. Testul CCSSR este un test de personalitate pe care il poti face ultrarapid, in joaca, pentru o portie buna de relaxare si deconectare mentala.

Raul

Ultimul element, raul, nu reprezinta altceva decat pe PRIETENII tai, iar distanta dintre rau (=prieteni) si casa (=TU) este revelatoare pentru gradul de apropiere dintre tine si prietenii tai. Cu cat raul este mai aproape de casa, cu atat esti mai apropiata de prietenii tai. Cu cat raul este amplasat mai departe de casa, cu atat esti mai departat de ei. Preferi sa tii marea majoritatea a cunostintelor si prietenilor la distanta. (Foto: Wikipedia)

Daca raul tau ocupa o suprafata considerabila din foaia de hartie, este lung si lat, inseamna ca esti o fire sociabila careia ii place sa aiba o multime de prieteni in jurul sau.

Daca raul este ingust si nu foarte lung inseamna ca esti o fire mai rezervata, selectiva cu cei pe care il lasa in jurul sau. Cercul tau de prieteni este unul restrans.

Iti recomandam si testul de personalitate DSM, testul celor 3 imagini

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri