26 Februarie 2018 publicat în Psihologie 10 share-uri

Vinovatia este acel sentiment care ne arata ca actiunile noastre nu sunt conforme cu propriul nostru cod moral.

Cum sa vindeci sentimentul de vinovatie?

Atentie la:
1. Obisnuinta de a va simti vinovati!
2. Persoanele care va adreseaza reprosuri nefondate!
3. Cei care va fac sa va simtiti vinovati printr-o manipulare emotionala menita sa va determine sa ramaneti langa ei intr-un anumit context!
4. Persoanele dintr-un cadru religios care confunda adevaratele valori spirituale ca iubirea, iertarea si acceptarea, cu blamarea, judecata si pedeapsa!
5. Regretul fata de un trecut care nu poate fi schimbat, dar din care puteti invata cum sa faceti diferit si mai bine data viitoare!
Obisnuiti-va sa:
1. Judecati lucrurile la rece atunci cand sunteti blamati!
2. Va dezvoltati un minim de imunitate la sentimentul vinovatiei!
3. Va indepartati de cei care nu pot ierta si de cei care nu va invata ca iertarea este o inalta valoare spirituala si se constituie ca fiind baza sanatatii psihice, emotionale si fizice!
4. Acceptati ca in fiecare moment din viata voastra ati facut tot ce ati stiut si tot ce ati putut mai bine pentru acel moment!
5. Priviti greselile trecutului ca fiind experiente din care puteti invata!
6. Va iertati pe voi insiva, sa va acceptati asa cum sunteti si sa va iubiti!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Laura-Maria Cojocaru este presedinta si fondatoarea Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa (INLPSI) si presedinte si fondator al Asociatiei ”Generatia Iubire” este Psihoterapeut si Trainer in Programare Neuro-Lingvistica.

A studiat natura mintii umane urmand 7 formari profesionale cu abordari diferite - psihoterapie integrativa, hipnoza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana, psihoterapie de cuplu si familie, psihologie clinica, neuro-programare lingvistica, terapii florale Bach, consultant Panorama Sociala. De peste 8 ani ghideaza oamenii atat in sedinte individuale cat si de grup si organizeaza cursuri si traininguri in Romania, cu scopul de a-i face pe oameni sa-si acceseze si utilizeze la potential maxim resursele interioare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri