Susan Jeffers, doctor in psihologie si autoare a mai multor carti de autoajutorare, ne dezvaluie care sunt in viziunea sa cele 5 adevaruri ale fricii:

FRICA: Adevarul nr. 4 ⇒ Nu doar tie iti este frica cand infrunti necunoscutul. Si celorlalti le este!

Credite foto: Nagib / Shutterstock

Acest fapt ar trebui sa te ajute. Nu esti singurul acolo care simte frica. Cu totii simtim frica cand facem un pas in necunoscut. Da, toti oamenii care au reusit sa faca ceea ce isi doreau sa faca in viata au simtit frica – si au facut-o oricum. Si tu poti sa o faci!

FRICA: Adevarul nr. 5 ⇒ Sa mergi inainte chiar daca iti este frica este mai putin inspaimantator decat sa traiesti cu o frica si mai mare, dar ascunsa, care vine din sentimentul de neputinta!

Acesta este un adevar pe care unii oameni intampina dificultati in a-l intelege. Cand iti invingi frica, simti un sentiment de usurare pe masura ce sentimentul de neputinta dispare. Te vei intreba de ce nu ai actionat mai devreme si vei deveni din ce in ce mai constient ca poti face fata oricarui lucru pe care ti-l inmaneaza viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile


Sursa:
www.bosshunting.com


Puteti citi articolul original pe
www.susanjeffers.com

Credite foto homepage: Barna Tanko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri