12:08, 10 August 2015 publicat în Psihologie 30 share-uri

De ce femeia capabila, puternica si independenta se indragosteste intotdeauna de barbatul care se lasa cel mai greu, de cel care o trateaza rau?

In bestsellerul sau, tradus in zece limbi, psihoterapeuta si autoarea Maja Storch examineaza modurile in care femei independente si de succes reusesc, involuntar si in mod repetat, sa-si submineze relatiile intime – si motivele inconstiente pentru care fac acest lucru.

Ea le ajuta pe femei sa-si deblocheze fricile care stau in spatele tiparelor care se auto-perpetueaza si sa atinga echilibrul necesar de independenta, vulnerabilitate, dorinta si putere, care le va permite sa aiba succes in relatii.

In stilul sau personal si aventuros, Maja Storch aduce experientele clientelor si prietenelor sale, precum si propria ei viata, pentru a oferi o perspectiva unica asupra relatiilor contemporane si pentru a le oferi iluminarea, femeilor puternice de pretutindeni.

Scrisa pentru femei, dar adresata si barbatilor care le iubesc pe femei, intr-un stil accesibil, cartea raspunde la intrebari precum:

– De ce femeia capabila, puternica si independenta se indragosteste intotdeauna de barbatul care se lasa cel mai greu, de cel care o trateaza rau?

– De ce baiatul de vis-à-vis o plictiseste de moarte?

– De ce femeia nu se poate indragosti si ea de un tip amabil, normal, simpatic?

– Oare barbatii se schimba si ei?

Carte aparuta la editura For You si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: cuplu retro, cuplu puternic; Credite foto: Nejron Photo / Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri