25 Aprilie 2012 publicat în Psihologie 30 share-uri

Afla urgent care sunt cele 10 semne ce ne avertizeaza ca relatia cu o persoana draga, mediul nostru de viata sau chiar propria psihologie au nevoie de o schimbare majora!

7. Nu ai sansa sa spui ceea ce gandesti cu adevarat.

Exista situatii cand o cearta ne poate salva relatia, in timp ce tacerea o poate distruge. Invata sa impartasesti ceea ce gandesti sau ce ai pe suflet pentru a nu avea regrete mai tarziu. Viata nu inseamna sa ii facem fericiti cu orice pret pe ceilalti. Viata inseamna sa fim sinceri si sa impartasim acea fericire pe care o resimtim cu fiecare persoana draga cu care interactionam.

8. Adesea esti fortat sa iti sacrifici propria fericire.

Daca le permitem oamenilor din jur sa ne stoarca de fericire, curand vom deveni negativisti sau chiar tristi, ne vom pierde echilibrul si viata noastra va deveni haotica, cel putin din punct de vedere emotional. Trebuie sa ne cunoastem intotdeauna limitele si sa ne pastram demnitatea. Mai bine singuri decat in relatii in care trebuie sa ne sacrificam constant dreptul la fericire si stima de sine.

9. Iti displace situatia in care te afli/rutina in care te-ai angrenat/jobul.

Este mai bine sa ai parte de un esec facand ceea ce iti place decat sa ai parte de numeroase succese intr-un domeniu pe care il urasti. Nu trebuie niciodata sa renunti la visul tau, oricat de imposibil ti se pare el. Asuma-ti riscuri. Urmeaza-ti inima. Nu face alegeri comode doar pentru ca te temi de ce s-ar putea intampla cu viata ta, pentru ca daca nu risti, nu se va intampla nimic. Incearca-ti norocul, fa greseli si invata lectii de viata! Cand vei ajunge departe iti vei da seama ca fiecare obstacol din calatoria spre succes a meritat!

10. Iti traiesti viata gandindu-te la trecut.

Trebuie sa intelegem ca, in cele din urma, vom uita motivele care ne-au provocat rani sufletesti si ne-au facut sa plangem. Vom realiza ca secretul spre fericire este libertatea si nu razbunarea. Vom realiza ca timpul poate sa vindece chiar si cea mai adanca rana. Vom realiza ca experientele din trecut ne-au modelat personalitatea pentru a ne trai viata in prezent.

Sa ne descotorosim de trecut, sa ne eliberam si sa ne deschidem mintea si sufletul catre noi posibilitati si experiente de viata!

Ceea ce nu trebuie sa schimbam niciodata in viata este personalitatea noastra si capacitatea de a spera la un viitor mai bun. Sa razbim deci, sa confruntam meandrele vietii, pentru ca la final sa ne putem uita zambitori in spate si sa spunem: De unde am avut puterea sa trec peste toate acestea?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri