25 Aprilie 2012 publicat în Psihologie 30 share-uri

Afla urgent care sunt cele 10 semne ce ne avertizeaza ca relatia cu o persoana draga, mediul nostru de viata sau chiar propria psihologie au nevoie de o schimbare majora!

10 semne ca trebuie sa schimbi urgent ceva in relatia ta

1. Cineva important din viata ta se asteapta sa fii o persoana diferita.

Nu iti schimba personalitatea pentru nimeni! Este mai intelept sa pierzi o persoana draga din viata ta decat sa iti pierzi propriul eu, decat sa pastrezi pe cineva langa tine in ciuda faptului ca nu vei putea niciodata fi cu adevarat tu! Este mai usor sa insanatosim o inima franta decat o identitate distrusa. Este mai usor sa umplem golul creat de ceilalti in viata noastra decat sa umplem golul din propriul suflet.

2. O persoana din viata ta nu isi coreleaza vorbele cu faptele.

Fiecare dintre noi merita sa aiba alaturi o persoana cu care sa isi faca planuri de viata, sa discute idei si sa le puna in practica. Daca cineva are un efect negativ asupra noastra, fiind contradictoriu in fapte si vorbe, atunci acea persoana nu are ce cauta in viata noastra. Este mai bine sa fim singuri decat intr-o companie neplacuta ori care aduce energii negative. Prietenia adevarata sau dragostea pura sunt promisiuni facute cu inima ce nu pot fi incalcate de distanta sau schimbate de timp. Fii atent la ceea ce fac cei din jur, nu la ceea ce spun. Persoana care merita cu adevarat sa fie parte importanta in viata ta nu te va dezamagi niciodata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Image (C): www.shutterstock.com - 14162839 . Used under license from Shutterstock.com

3. Te trezesti fortand o persoana sa te iubeasca.

Trebuie sa fim constienti de faptul ca “dragoste cu sila nu se poate”. Nu ar trebui niciodata sa imploram o persoana sa ramana langa noi daca ea doreste sa dispara din viata noastra. Iubirea inseamna libertate si, in acelasi timp, sfarsitul ei nu inseamna sfarsitul vietii. Terminarea unei povesti de dragoste inseamna o lectie de viata, evolutie spirituala. Oricine ne poate spune ca ne iubeste, insa numai o persoana speciala va dovedi cu adevarat acest lucru si, chiar daca trebuie sa asteptam o perioada lunga de timp pana cand ea va aparea in viata noastra, asteptarea aceasta nu inseamna niciodata timp pierdut deoarece ne va invata sa pretuim altfel dragostea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri