25 Aprilie 2012 publicat în Psihologie 30 share-uri

Afla urgent care sunt cele 10 semne ce ne avertizeaza ca relatia cu o persoana draga, mediul nostru de viata sau chiar propria psihologie au nevoie de o schimbare majora!

4. Relatia ta se bazeaza doar pe atractie fizica.

A fi frumos nu inseamna numai a arata bine si a fi elegant. A fi frumos inseamna a avea principii, a avea hobby-uri care iti definesc persoana, a fi profund. A fi frumos inseamna a fi unic! Importante in viata si in relatia intima sunt frumusetea interioara care se oglindeste in interactiunile cu cei din jur si micile defecte care ne fac sa nu semanam cu nimeni altcineva.

Daca o persoana este atrasa doar de figura noastra frumoasa sau de trupul suplu, cu siguranta nu ne va fi alaturi in viata la bine si la greu. Doar cei care vad frumusetea ascunsa a sufletului nostru nu ne vor parasi niciodata.

5. O persoana apropiata iti incalca constant increderea.

Adevarata dragoste inseamna sa ii dam cuiva sansa sa ne raneasca, insa sa ne incredem ca nu va face niciodata acest lucru. Atunci cand avem incredere absoluta intr-o persoana, automat vom capata unul dintre aceste doua lucruri: un prieten/iubit adevarat sau o lectie de viata. Din fericire, ambele cazuri au urmari pozitive. Fie ni se confirma ca persoana de langa noi este sincera si ne iubeste, fie invatam sa ne triem prietenii adevarati de cei falsi. In final vom descoperi cine merita cu adevarat pretuirea noastra, lucru ce de multe ori ne poate surprinde placut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

6. O persoana draga din viata ta nu te pretuieste la adevarata valoare.

Atunci cand ne daruim unei persoane care nu ne respecta, de fapt ii oferim bucatele din sufletul nostru pe care nu le vom recupera niciodata inapoi. Desi ne este uneori aproape imposibil sa renuntam la o anumita persoana din viata noastra, daca ea nu ne apreciaza la adevarata noastra valoare nu vom reusi niciodata sa ne simtim bine in propria piele cand suntem in preajma ei si vom fi constant nefericiti. Abia cand vom reusi sa ii dam drumul si vom observa schimbari pozitive ne vom intreba: De ce nu am facut acest lucru mai devreme?

Image (C): www.shutterstock.com - 465346 . Used under license from Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri