Cetiol RLF este primul emolient produs printr-un proces enzimatic

Emolientul este potrivit pentru bebelusii, copiii si adultii cu pielea sensibila si chiar de tip atopic

Din ce in ce mai multi consumatori, mai ales cei care au pielea sensibila, sunt in cautare de produse hidratante si cu efect calmant. Pentru a ajuta producatorii sa raspunda acestor cerinte, divizia Care Chemicals din cadrul BASF a lansat Cetiol RLF, primul emolient produs printr-un proces enzimatic. Produsul este derivat din materii prime dovedite a fi delicate cu pielea sensibila si cu impact minim asupra mediului.

De-a lungul ultimilor 5 ani, piata produselor despre care se sustine ca au beneficii pentru pielea sensibila si pentru mediu a crescut foarte mult. Formulele care contin Cetiol RLF sunt ideale pentru produsele care se pozitioneaza astfel deoarece compusul are o textura usoara, este absorbit repede si lasa senzatia de piele fina.

Kudika Tarot

Cetiol RLF este un emolient care se intinde usor pe piele, ceea ce ofera produselor care il contin o textura foarte placuta. Acesta are un aspect transparent si un miros natural subtil, facându-l un ingredient ideal in formulele produselor moderne pentru ingrijirea pielii. Astfel, Cetiol RLF poate fi utilizat intr-o multitudine de produse pentru pielea sensibila.

Testele dermatologice efectuate pe pielea sensibila umana au confirmat faptul ca acest emolient nu irita pielea sensibila nici macar daca este utilizat pe o portiune de pe care s-a dezlipit o banda adeziva sau in conditii de testare exagerate. Cetiol RLF este potrivit pentru bebelusii, copiii si adultii cu pielea sensibila si chiar de tip atopic.

Noul emolient este ideal pentru utilizarea in componenta produselor care se pozitioneaza ca avand un continut ridicat de ingrediente naturale. Cetiol RLF este produs din materii prime complet naturale si este catalizat cu ajutorul enzimelor. Acest nou procedeu ajuta la reducerea emisiilor poluante si ofera o calitate superioara.

Citeste si:
Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de...
Îngrijirea și igiena pielii...

In plus, emolientul este aprobat de Ecocert, certificat de catre NaTrue si de catre Asociatia Produselor Nationale si in conformitate cu BDIH si COSMOS.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri