Clinica Stomatologica Trident si Farmaciile DONA rasplatesc fidelitateaIn luna cadourilor, Clinica stomatologica Trident si farmaciile DONA isi rasfata cumparatorii prin campania "Rasplatim fidelitatea".

Aceasta campanie se va desfasura in farmaciile DONA, in perioada 1-31 Decembrie: fiecare cumparator ce va achizitona produse in valoare de 100 de lei din farmaciile DONA va primi cadou din partea Clinicii Trident un voucher in valoare de 150 lei si un discount de 50% pentru un alt serviciu.

Pe 1 Decembrie 2011, de ziua Romanilor, Clinica Stomatologica Trident alaturi de Farmaciile DONA a lansat campania Rasplatim Fidelitatea! Prin aceasta campanie clinica Trident ofera cadou cumparatorilor ce trec pragul farmaciilor DONA si achizitioneaza produse in valoare de 100 lei un voucher in valoare de 150 lei si un discount de 50% pentru un detartraj si un periaj profesional. Voucehrul poate fi folosit fie de persoana care il primeste fie poate fi daruit.

"Ziua de 1 Decembrie este o zi speciala, pentru noi toti! Faptul ca lansam aceasta campanie chiar de ziua noastra, a tuturor romanilor de pretutindeni o face de 1918 ori mai speciala pentru noi! Atat pentru Clinica Trident cat si pentru farmaciile DONA este o onoare ca de ziua romanilor, in luna cadourilor, sa ne rasplatim partenerii. Spun parteneri deoarece, asa cum spune si sloganul clinicii Trident noi ne tratam pacientii cu drag, fiecare dintre ei fiind foarte important pentru noi. Acesta este si motivul pentru care Clinica Trident alaturi de farmaciile DONA lanseaza aceasta campanie- campanie dedicata tuturor romanilor", afirma Cosmin Ulman, Director Asociat al Clinicii Trident si medic dentist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Împreună în arte și simțiri Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Detaliile aferente campaniei – referitoare la orarul si framaciile in care se deruleaza campanile gasiti pe www.clinicatrident.ro si www.farmaciileDONA.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri