Lay's lanseaza in premiera pe piata din Romania chipsurile care nu sunt prajite, ci coapte - 'Lays Rumeniti in Cuptor.

Lay's aduce pe piata din Romania un produs unic, plin de savoare. „'Lays Rumeniti in Cuptor  reprezinta o premiera pentru piata romaneasca, fiind singurele chipsuri care nu sunt prajite in ulei, ci pregatite in cuptor.

Noul produs PepsiCo Snacks are cu 70% mai putine grasimi decat chipsurile obisnuite. Prin acest produs inovativ, Lay's, marca numarul unu de chipsuri pe piata din Romania, vine in intampinarea celor care isi doresc o gustare delicioasa si crocanta. Fiind coapte in cuptor, aceste chipsuri au un continut redus de grasimi si reprezinta solutia cea mai rapida si aromata pentru o gustare buna, care sa te binedispuna.

"Lay's Rumeniti in Cuptor au fost pregatiti cu grija de specialistii Lay's, care au reusit sa gaseasca reteta ideala pentru persoanele active, dornice de un moment de rasfat: 70% mai putine grasimi decat chipsurile obisnuite, dar cu un gust grozav. Lay's prezinta noul produs premium in 2 retete: cu ierburi meditareneene sau cu sare.

Pentru pofticiosi, Lay's Rumeniti in Cuptor sunt disponibili la punga mare, de 125 de grame, iar pentru cei mereu in miscare, la punga medie, de 70 de grame. Lays Rumeniti in Cuptor va invita si pe pagina de Facebook, unde are deja peste 1700 de fani. Astfel, puteti fi mereu la curent cu informatii noi despre concursurile si evenimentele 'Lays Rumeniti in Cuptor.

Lay's este marca numarul 1 pe piata de chips-uri din Romania*, oferind o gama variata de arome: sare, cascaval, pui, paprica, barbeque, chilli, castraveti murati, smantana si marar, comercializate in ambalaje de marimi diferite, adaptate fiecarui canal de distributie. Produsele Lay's sunt facute din cartofi adevarati, ulei de floarea soarelui 100%, si arome fara conservanti si coloranti artificiali. Chipsurile Lay's sunt produse si distribuite de Star Foods, o companie detinuta de PepsiCo  inca din 2004.

* Lay's este lider de piata din punct de vedere al volumului de vanzari in categoria de chipsuri. (Sursa: MEMRB retail audit).

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri