Cerealele integrale sunt o solutie practica pentru parinti de a oferi copiilor un mic dejun hranitor, gratie continutului de vitamine si minerale pentru un bun inceput al zilei. U

Cerealele integrale sunt o solutie practica pentru parinti de a oferi copiilor un mic dejun hranitor, gratie continutului de vitamine si minerale pentru un bun inceput al zilei. Usor de preparat, prin simpla lor combinare cu laptele, cerealele integrale sunt in acelasi timp si un mod prietenos de a le oferi celor mici nutrientii necesari, diversele sortimente fiind mereu pe placul copiilor.

Nestle a pregatit o noua surpriza intregii familii: acum cerealele integrale Nesquik ii dau laptelui gustul unic Nesquik. Copiii beneficiaza astfel de cereale integrale, calciu si opt vitamine, alaturi de gustul inconfundabil Nesquik.

Cea mai buna modalitate de a tine copiii aproape de programul de masa regulat este ca micul dejun sa fie distractiv. Nu doar cei mici il indragesc pe Quiky, ci si parintii, deoarece ii pot determina mai usor pe micuti sa nu plece niciodata la scoala sau gradinita fara a lua micul dejun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Pungile de cerealele integrale Nestle pentru copii, Nesquik si Chocapic, sunt acum si mai accesibile mamicilor, deoarece, incepand cu luna ianuarie au fost lansate pe piata pungile “Maxi pack” care contin 50 de grame de cereale integrale in plus, la acelasi pret.

Luati micul dejun impreuna cu micutii vostri cat mai des posibil, amuzati-va si profitati de orice ocazie pentru a le forma obiceiuri alimentare echilibrate, ce au la baza piramida alimentara, transformand prima si cea mai importanta masa a zilei intr-o placere pentru toti membrii familiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri