Așteptat cu nerăbdare de către toți pasionații de design interior, Black Friday la Homelux vine reduceri de până la 90% la toate produsele. Și asta nu e tot! Toți clientii care cumpără în această perioadă primesc un voucher-cadou de 10% reducere valabil în februarie 2024.

Comunicat de presă

Fie că visezi la o bucătărie modernă, un living elegant sau un dormitor de revistă, acum este momentul să cumperi tot ce îți dorești pentru a-ți transforma casa într-un cămin de vis. De la canapele și scaune confortabile, la covoare și corpuri de iluminat în tendințe, la Homelux găsești produse de calitate, la cel mai mic preț din an.

Cele mai atractive reduceri, de până la 90%, le întâlnim la categoria Corpuri de iluminat, care dispune de o gamă diversă de modele, pentru toate nevoile și preferințele. Urmează categoriile Decorațiuni și Servire masă (până la -80%), Covoare (până la -75%) și Mobilier (până la -60%). Nu lipsește nici categoria Mobilier terasă, unde regăsim reduceri de până la 50% la mese și scaune pentru exterior, ghivece și jardiniere.

Alături de reducerile consistente, compania vine în întâmpinarea clienților săi cu o altă surpriză: un voucher-cadou de -10% valabil la cumpărături în februarie 2024. “De Black Friday, la Homelux câștigurile sunt la dublu. Vrem astfel să răsplătim fidelitatea clienților noștri și să le mulțumim că au încredere în noi și în produsele noastre”, spun reprezentanții de Marketing ai companiei.

Campania de Black Friday la Homelux se desfășoară în perioada 10-30 noiembrie 2023, pe homelux.ro și în magazinele fizice Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma), Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri