Iată noutățile de produse și recomandările de ingrijire & make-up pentru această perioadă, de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

 

Comunicat de presă

NOU de la SENDO – Melting Line

Formule super-concentrate cu conținut redus de apă. Zero waste. Texturi dense, semi-solide. Ingrediente de origine naturală, biotehnologie și prebiotice. Formule vegane, concentrate, perfecte și pentru călătorii: mai puțină apă, mai multă responsabilitate.

MELTING Balsam de curățare a tenului, 109 lei (80g)

MELTING Unt de corp hrănitor, 109 lei (80g)

MELTING Șampon nutritiv, 109 lei (80g)

MELTING Balsam de păr nutritiv, 109 lei (80g)

• 99% din ingrediente de origine naturală
• Testate dermatologic pe piele sensibilă
• Zero plastic, vegane și cruelty-free
• Testate anti-nichel
• Parfumuri de origine 100% naturală

NOU de la MOSSA

PEEL GLOW Ser peeling, 79 lei (30ml)

Un boost de strălucire!

Serul peeling ultra eficient, formulat cu 10% acid lactic, își dezvăluie magia peste noapte. Îndepărtează cu blândețe celulele moarte, revigorează tenul tern care va avea un aspect fresh la trezire. Serul îmbunătățește textura pielii, oferă uniformizare, netezire, eliberează porii și contribuie la diminuarea liniilor fine. 7 extracte din fructe de pădure nordice aduc cu sine o superdoză de vitamine în timp de acidul hialuronic oferă finețe și hidratare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Se aplică pe tenul curat, seara și se lasă să acționeze peste noapte.

NOU de la OZN vegan

ALBA ojă naturală, 79 lei

Alba este un roșu portocaliu bogat și intens. Portocaliul cald predomină, însă fără să iasă în evidență, pentru că e susținut și nuanțat de tonul ușor de roșu.

NAHO ojă naturală, 79 lei

Naho e un greige foarte trendy. Are strălucire, forță, opacitate, o culoare frumoasă și elegantă.

CELES ojă naturală, 79 lei

Celes e un taupe minunat cu o notă de lila. O culoare cuceritoare, inclusiv pe pielea ușor bronzată.

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

AUTUMN VIBES

MÁDARA – organic makeup

GROW & FIX Gel nuanțator pentru sprâncene, 125 lei

Cu peptide naturale, vitamine derivate din ciupercile nordice Chanterelle, cafeină și biopolimeri, serul nuanțat pentru sprâncene oferă culoare, susține creșterea firelor de păr, modelează, amplifică, fixează.

Gel nuanțator cu acțiune multiplă:

  • oferă culoare
  • susține creșterea firelor de păr
  • dă formă, modelează, amplifică, fixează

#2 SMOKEY BLONDE

#3 FROSTY TAUPE

#4 ASH BROWN

MÁDARA – organic makeup

VELVET WEAR Rujuri mate cremoase

WARM NUDE Ruj mat, 124 lei

COOL NUDE Ruj mat, 124 lei

DARK NUDE Ruj mat, 124 lei

Textura catifelată a rujurilor organice se întinde ușor și alunecă pe buze ca un vis, asigurând o culoare frumoasă, confortabilă și un irezistibil look satinat.

Buzele vor adora formula extrem delicată și antioxidantă, bogată în ulei de semințe de afine și unt de shea cu rol de hidratare și protecție a pielii, pe care o lasă netedă și mătăsoasă.

MÁDARA – organic makeup

Guilty Shades HUNTER, 109 lei

Ingredientele fundamentale ale compoziției sunt sucul hidratant de aloe vera și un trio de uleiuri calmante – caise, prune și măsline. Boost conferit de vitaminele E și C, plus extractele antioxidante din afine și rădăcină de bujor. Varietate de nuanțe obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

MÁDARA DERMA COLLAGEN

DERMA COLLAGEN Ser Hydra Fill Firming - 189 lei (30ml)

Serumul ultra-rafinat în a cărui formulă se regăsesc peptide naturale generate biotehnologic, microalge și acid hialuronic contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.

DERMA COLLAGEN Cremă Hydra Fill Firming - 189 lei (30ml)

Crema extrem de mătăsoasă, în a cărei formulă se regăsesc peptide naturale generate biotehnologic, microalge și acid hialuronic, hidratează intens pielea, în timp ce asigură protejarea și susținerea colagenului. Redă pielii proteine esențiale și aminoacizi, consolidând rețeaua extracelulară a epidermei.

DERMA COLLAGEN Night Source Cremă de noapte - 199 lei (30ml)

Formulată cu peptide naturale derivate prin biotehnologie, fitosteroli, microalge și acid hialuronic, această cremă de noapte regenerantă activează ciclurile de reînoire celulară care se petrec pe parcursul nopții, contribuind la stimularea sintezei de colagen.

MÁDARA

Peeling de corp AHA + MINERAL, 139 lei (175ml)

Piele uscată? Asprime? Coșuri? Pigmentare?

Formulat pe baza unei combinații ultra eficiente între argilă albă, acizi de fructe AHA și particule minerale exfoliante, acest peeling de corp sofisticat oferă finețe și revitalizează pielea. Acizi de fructe concentrați dizolvă celulele moarte, eliberează porii și lasă pielea mai catifelată și mai elastică. Infuzia de ulei oferă hidratare și finețe. Iar extractul de crețișoară plin de antioxidanți susține protecția naturală și regenerarea epidermei.

MÁDARA

Loțiune de corp HYDRA SOFT, 95 lei (250ml)

Cu o formulă ultra hidratantă, îmbogățită cu acid hialuronic și antioxidanți din extracte de crețișoară, loțiunea de corp învăluie pielea cu o finețe mătăsoasă. Textura se topește în piele iar aceasta rămâne moale și suplă. Cu note delicate de flori albe.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri