Clinica Dr. Delia Thiess: tratamente faciale la un nou nivel de eficiență cu cel mai performant instrument de evaluare pre & post-intervenție

Clinica Dr. Delia Thiess continuă tradiția în a oferi pacienților săi cele mai recente inovații în tehnologia medicală și introduce în gama sa de echipamente Lifeviz Infinity Pro Camera 3D, un sistem de evaluare care oferă o perspectivă revoluționară asupra evaluărilor medicale și procedurilor estetice.

CP

Alături de dorința pacientului de îmbunătățire a aspectului și de mindset-ul cu care pornește în orice călătorie de transformare prin intervenții estetice, evaluarea inițială este de o importanță crucială în felul în care specialiștii aleg să desfășoare procedura și, respectiv, în recuperarea post-operatorie.

Astfel, Clinica Dr. Delia Thiess a transformat această etapă inițială a oricărui tratament într-un proces de maximă eficiență pentru obținerea celor mai bune rezultate prin achiziționarea Lifeviz Infinity Pro 3D, o cameră tridimensională de ultimă generație. Sistemul a fost proiectat pentru a capta, în mod extrem de precis și non-invaziv, imagini foarte detaliate ale zonei care urmează să fie tratată.

Această tehnologie avansată permite medicilor de la Clinica Dr. Delia Thiess să obțină o imagine completă și realistă a structurilor anatomice ale pacientului, susținând planificarea și execuția mai precise a procedurilor estetice. Mai mult, pe baza capturilor colectate în timpul evaluării, Lifeviz Infinity Pro Camera 3D permite realizarea de simulări de înaltă acuratețe ale rezultatelor care vor fi obținute în urma procedurii, o funcție care influențează în mod extrem de pozitiv psihicul pacientului și motivația cu care intră în tratament.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Lifeviz Infinity Pro Camera 3D oferă avantaje incontestabile practicii medicale estetice prin:

  • Tehnologia de scanare 3D avansată care surprinde imagistic cele mai mici detalii anatomice ale feței și corpului într-un mod non-invaziv prin sisteme de iluminare structurată sau alte tehnici de scanare 3D pentru a crea modele precise ale suprafețelor.
  • Rezoluția înaltă pentru captarea detaliilor fine ale pielii, texturii și formei, esențiale în evaluările medicale precise și procedurile estetice de succes.
  • Software extrem de avansat care permite medicilor să analizeze și să vizualizeze imaginile în 3D. Acest software poate fi folosit pentru a efectua măsurători precise, pentru a planifica proceduri sau pentru a compara imagini înainte și după tratament.
  • Consultații personalizate: prin vizualizarea detaliată a straturilor pielii, medicii pot oferi sfaturi, rutine de skincare și tratamente personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui pacient.
  • Integrare în proceduri estetice: Aceste imagini 3D pot fi folosite pentru planificarea și monitorizarea procedurilor estetice precum rinoplastia, remodelarea feței cu acid hialuronic, liposucția, augmentarea mamară sau proceduri estetice non-invazive pentru față și corp. Ele pot ajuta medicii să obțină rezultate mai precise și să ofere pacienților o idee mai clară despre cum ar putea arăta după intervenție.

În afară de aceste beneficii incredibile aduse practicii medicale, Lifeviz Infinity Pro Camera 3D schimbă considerabil și experiența pe care pacientul o are atât la prima întâlnire cu specialistul, pentru evaluare, cât și pe parcursul întregii călătorii pe care o face alături de acesta până la recuperarea completă. Imaginile captate de noul sistem Lifeviz și vizualizarea în 3D a simulărilor înainte de procedură insuflă pacientului încredere prin gradul lor înalt de precizie, oferindu-i acestuia o experiență personalizată și transparentă și ajutându-l în stabilirea unor așteptări realiste în ce privește rezultatele obținute.

Programările pentru evaluările cu Lifeviz Infinity Pro Camera 3D la Clinica Dr. Delia Thiess pot fi făcute prin intermediul formularului dedicat care poate fi găsit aici https://deliathiess.com/contact/ sau la numărul de telefon 0732 843 881. Clinica Dr. Delia Thiess se află în București, sectorul 1, pe str. Intrarea Valului 15-17.

Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri