Atmosfera plăcută de la locul de muncă se află ȋn topul dorințelor angajaților români, după creșterile salariale și flexibilitatea programului de lucru. Având ȋn vedere că tot mai mulți corporatiști s-au ȋntors la birou, ȋn sistem hibrid, Swan Office & Technology Park reia seria evenimentelor de tip Oktoberfest destinate celor care lucrează ȋn Voluntari și zona de nord a Capitalei. Festivalul Swan Fest, ajuns la a treia ediție, va avea loc ȋntre 26 septembrie și 28 septembrie, și va aduce pe scenă artiști precum Pepe, Dragoș Moldovan Band, The Humans și DJ Christian Thomson.

,,De câțiva ani, Swan organizează un eveniment deschis, de câteva zile. Festivalul s-a bucurat de un mare succes, astfel că am ajuns deja la a treia ediție. Am fost plăcut surprinși să constatăm că nu doar chiriașii noștri au participat, ȋn primii ani, ci și alte mii de persoane care lucrează sau locuiesc ȋn zonă. Ca parte a comunității Voluntari și chiar a Bucureștiului, îi invităm pe toți să vină și să se bucure de o atmosferă plăcută, muzică de calitate și bere bună”, a spus Itamar Eldar, CEO Smartown Group.

Peste 100.000 de persoane lucrează ȋn clădirile de birouri din zona Voluntari/Pipera, majoritatea ȋn sistem hibrid. Swan Fest a devenit deja o tradiție de toamnă a echipei de management Swan Office & Technology Park România, care și-a propus să crească gradul de satisfacție al chiriașilor și să le ofere timp de calitate atunci când sunt la birou. Festivalul își dorește să aducă atmosfera Oktoberfest, cu muzică live, interpretată de artiști de top, bere și preparate delicioase. Ȋn plus, este o ocazie perfectă de a socializa și a face networking.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Evenimentul ȋncepe marți, 26 septembrie, la ora 16:30 și se termină pe 28 septembrie, la 21:00. Intrarea la festival este gratuită.

Calendar Swan Fest:

Ziua 1 - concert Dragoș Moldovan Band & DJ Christian Thomson (26.08.2023)

Ziua 2 - concert The Humans & DJ Christian Thomson (27.08.2023)

Ziua 3 - concert Pepe & DJ Christian Thomson (28.08.2023)

Locație: Swan Office & Technology Park - Șos. București Nord 15-23, Voluntari.

Organizatorul asigură transport gratuit de la stația de metrou Pipera (din fața patiseriei Matei, de vis-a-vis), cu autobuze dedicate:

- la fiecare 15 minute, între orele 16:30 și 19:00

- la fiecare 30 de minute, între 19:00 și 21:00.

Ultimul autobuz pleacă la ora 21:30 de la Swan Office către stația de metrou.

Despre Swan

Swan Office & Technology Park are aproximativ 30.000 mp de birouri, care beneficiază de un spațiu de parcare generos, cu peste 600 de locuri. Printre chiriași se numără Emag, grupul Mercedes, Maserati și alte 15 companii.

Spațiul poate susține nevoile chiriașilor, pornind de la 200 mp și până chiar la 10.000 mp. Clădirile de birouri din Swan Office & Technology Park includ sală de sport, cantină, servicii de navetă către cea mai apropiată stație de metrou, suport pentru biciclete, securitate 24/7, recepție, servicii de curățenie.

Un avantaj este și proximitatea față de retail park-ul Pipera Plaza, care include restaurante, supermarket, magazine lifestyle, farmacii etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri