Acneea este inamicul principal al tenului. Ea debutează de cele mai multe ori la pubertate și afectează atât pielea adolescenților, ci și pe cea a femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

CP

URIAGE vine în întâmpinarea persoanelor care se confruntă cu această afecțiune și îmbogățește gama Hyseac cu un nou produs 3Regul+-. Acesta integrează o tehnologie patentată - rodul a 4 brevete de invenție - care vine să regleze și să echilibreze microbiomul pielii.

Rezultate, eficacitate și ingrediente naturale

Hyseac 3Regul+ revoluționează îngrijirea pielii grație ingredientelor din compoziția sa precum apa termală URIAGE, care liniștește pielea, acidul salicilic pentru purifiere și acțiune keratolitica, AHA cu acțiune keratoregulatoare și zinc pentru netezire și purifierea tenului.

Hyseac 3Regul+ bifează 4 beneficii

  • PREVENȚIE CU MPA-REGUL: reduce microbiofilmul format de
  • CALMARE CU TLR2-REGUL: calmează răspunsul inflamator.
  • MATIFIERE CU LICORICE: reglează excesul de sebum și matifiază luciul nedorit.
  • ECHILIBRAREA MICROBIOMULUI cu patentul ENDO REGUL

Microbiomul pielii este un ecosistem complex de microorganisme ce joacă un rol crucial în menținerea sănătății și echilibrului pielii. Cercetările efectuate de către experții URIAGE în domeniul dermatologiei au descoperit că dezechilibrul acestuia poate duce la apariția imperfecțiunilor. Cum au reușit acest lucru? Cu ajutorul unei analize detaliate și îndelungate al fiecărui microbiom acneic în parte.

O tehnologie nouă, brevetată, care reechilibrează microbiomul și:

- reduce efectul catecolaminelor și reglează microbiofilmul pielii, cel care deteriorează microbiomul;

- stimulează peptidele antimicrobiane care contribuie la reglarea microbiomului;

- reglează microbiofilmul, aderența și virulența acneei agresive;

- diminuează nivelul de sebum care de asemenea încurajează apariția acneei.

O nouă formulă, efecte în doar 4 ore

Beneficiile Hyseac 3Regul+ sunt multiple și vizibile. Prin utilizarea constantă, acesta acționează eficient împotriva acneei, ajutând la reducerea comedoanelor și a inflamației asociate. De asemenea, este eficient în diminuarea petelor, punctelor negre și roșeții, uniformizând nuanța tenului și oferind o strălucire naturală. Cu ajutorul lui, te vei bucura din nou de o piele mai curată, mai puține pete, puncte negre sau strălucire.

Hyseac 3Regul+ a fost testat dermatologic și este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă. Formula sa blândă, dar eficientă, nu conține parabeni și a fost creată special pentru a evita orice risc de iritații.

Produsele Uriage sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.

Uriage.ro (Instagram) / Uriage.Romania (Facebook) / Uriage.com/RO/ro (website)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri