Consiliul de Comunicare în Domeniul Sănătății al EACA lansează ghidul „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID”

Asociația Europeană a Agențiilor de Comunicare (EACA) - Consiliul de Comunicare în Domeniul Sănătății anunță lansarea ghidului intitulat „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID”. Această inițiativă îi aduce împreună pe membrii Consiliului, experți în comunicarea din domeniul sănătății, precum și pe Sir Cary Cooper, profesor de psihologie organizațională și sănătate la Universitatea Alliance MBS Manchester, la a 50-a aniversare. Scopul documentului este de a identifica factorii critici care contribuie la sănătatea și succesul organizațional în interiorul și în afara locului de muncă.

CP

Pe lângă prezentarea unor exemple de bune practici din principalele agențiile de comunicare din Europa, ghidul dezvăluie șase puncte vitale pe care organizațiile din diferite industrii ar putea să le ia în considerare pentru a-și îmbunătăți performanța, a promova satisfacția angajaților și a crește productivitatea. Aceste zone-cheie includ leadership-ul, sănătatea și well-being-ul, inovația, învățarea și dezvoltarea, precum și condițiile de lucru.

Lansarea ghidului „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID” marchează un moment semnificativ în industria de comunicare, mai ales în contextul actualului deficit de talente și a fenomenului ‘The Great Resignation’ (Marea Demisie).

Credem cu tărie că succesul unei agenții sau al unei companii se bazează pe eficacența funcționării sale organizaționale și pe bunăstarea oamenilor săi”, subliniază Philip Chin, Președintele Consiliului de Comunicare în Domeniul Sănătății al EACA. „Acest ghid servește ca o resursă valoroasă care poate iniția conversații importante între companii și profesioniști, cu scopul de a construi organizații închegate și durabile, care își prioritizează forța de muncă și promovează o cultură a creșterii, inovației și bunăstării.”

Întregul ghid și punctele de acțiune pentru consolidarea sănătății organizaționale pot fi accesate la http://bitly.ws/Hs7w

Sursa foto: FilipMesaros/ shuttesrtock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri