Hendrick’s FLORA ADORA, ginul petrecerilor în grădină pentru această vară este disponibil acum, în ediție limitată pentru consumatorii din România, prin intermediul Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România.

Comunicat de presă

Cu o aromă îmbietoare de flori și un caracter proaspăt, conferit de plantele din compoziție, FLORA ADORA a fost inspirat de pasiunea Master Distiller-ului Lesley Gracie de a privi natura și vietățile, în timpul lungilor plimbări prin grădina Palatului Hendrick’s.

Alexandrion Group a dezvăluit Hendrick’s FLORA ADORA, publicului din România, printr-un eveniment în cadrul căruia oaspeții au avut ocazia să savureze noul gin din “Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin și să afle povestea sa.

”Suntem încântați să aducem în România cea mai recentă curiozitate Hendrick’s, noul Flora Adora. Evenimentul de lansare a reunit deopotrivă, barmani, oameni din domeniul presei, dar şi influenceri cunoscuţi, pentru a sărbători împreună această nouă creație în stilul inimitabil Hendrick’s. Hendrick’s Gin se află pe o traiectorie de creștere rapidă în România și așteptăm cu nerăbdare să vedem noul Flora Adora în toată țara, în această vară”, a declarat Rob Curteis, Chief Marketing Officer Alexandrion Group.

Hendrick‘s FLORA ADORA aduce consumatorul mai aproape de natură și susţine grija față de mediu.

Între zidurile Palatului Hendrick’s Gin are loc o petrecere magică. Fluturii și albinele dansează în reverie, înfruptându-se dintr-un buchet de flori sălbatice parfumate. Din dragoste și respect pentru natură, gândindu-se la importanța protejării ecosistemelor unice și prețioase și folosindu-și experiența în chimie, Master Distiller-ul Leslie Gracie a creat o infuzie florală atrăgătoare și distinctă și a folosit-o ca bază pentru un gin inedit: Hendrick’s FLORA ADORA.

Perfect pentru petrecerile în gradină ale acestei veri, Hendrick’s FLORA ADORA este realizat prin combinarea a 11 plante botanice distilate în două alambicuri, adăugând deliciosul duo trandafir și castravete și un plus de aromă dat de o selecție riguroasă și secretă de flori atractive pentru polenizatori. Hendrick’s FLORA ADORA este un gin surprinzător, floral și răcoritor care s-a născut în “Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin.

Acest cabinet nu este o metaforă, ci este un laborator adevărat din Scoția, parte a Palatului Hendrick’s, în interiorul căruia Leslie Gracie, experimentează rețete de gin care combină, într-un mod ingenios și inovator plante și o multitudine de alte ingrediente specifice, pentru a oferi iubitorilor de gin noi varietăți savuroase.

Hendrick’s FLORA ADORA are o concentrație alcoolică de 43,4% și este îmbuteliat în sticle de 0.70 L. Este disponibil în România prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanțuri de retail, al magazinelor e-commerce, în locațiile HoReCa partenere, dar și în magazinul online al Grupului Alexandrion, https://www.iconicdrinks.shop/ .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri