Concurs HOMELUX: cumpără mobilier de terasă și grădină și poți câștiga o cameră auto duală

Homelux își pregătește clienții de vară și îi provoacă totodată la un concurs. Astfel, clienții care cumpără mobilier de terasă și grădină intră automat în cursa pentru o cameră auto duală Mio, cu filmare full HD. Concursul se desfășoară până pe 21 mai, exclusiv în magazinele fizice.

Comunicat de presă

Homelux anunță lansarea unui concurs care îi va încânta pe pasionații de design și de călătorii în același timp. Cu ocazia sezonului estival, Homelux oferă șansa unică de a câștiga o cameră auto duală Mio, model MiVue C420 Dual. Utilizând tehnologia de ultimă generație Mio Crystal Vision, camera video auto are o rezoluție Full HD de 1080 pixeli și o lentilă cu unghi larg de 135 grade.

Homelux este recunoscut pentru gama sa variată de mobilier de exterior, care combină eleganța și durabilitatea, oferind clienților o experiență plăcută în aer liber. De la seturi complete de mobilier pentru terase și balcoane, la accesorii variate de grădină, Homelux oferă o gamă completă de produse care să răspundă nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Concursul este deschis tuturor clienților Homelux care cumpără din magazinele fizice mobilier de terasă și grădină, până pe 21 mai. Fiecare achiziție în valoare de cel puțin 800 lei va oferi automat șansa de a participa la tragerea la sorți pentru câștigarea acestei camere auto duale speciale. Concursul va avea doi câștigători, iar tragerea la sorți se va desfășura în data de 23 mai.

Magazinele fizice Homelux se află în Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2). Mai multe informații aflați de pe www.homelux.ro, secțiunea Regulamente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri