Formulă unică pentru haine curate și o masina de spalat improspatata

Comunicat de presă

Carieră, familie, copii, cumpărături, întâlniri, curățenie și câte și mai câte se adună pe agenda noastră zilnică. Igienizarea și curățarea mașinii de spălat se află cu siguranță în coada listei de priorități și încep să fie o preocupare abia atunci când mașina de spălat rufe și chiar hainele spălate miros urât. Și în acest caz, a preveni este mult mai ușor decât a rezolva o problemă deja instalată, mai ales că, de acum, este foarte simplu să ai grijă de mașina de spălat rufe și să te asiguri că hainele vor fi curatate in profunzime.

Noul Persil Deep Clean are o formulă inovatoare unică, ce curăță în profunzime rufele și, de asemena, ofera prospețime mașinii de spălat.

Mașina de spălat poate căpăta mirosuri neplăcute în timp, din cauza reziduurilor care se acumulează odată cu spălarea hainelor murdare. Formula unică a noului detergent Persil pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta petele, descompunându-le în particule foarte mici ce nu se mai depun astfel în mașina de spălat.

Pentru o lume mai curată

Noul Persil Deep Clean este dur cu petele, dar blând cu planeta. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile* și are un ambalaj reciclabil.

Poți economisi energie la fiecare spălare, deoarece Persil este eficient chiar și la temperaturi scăzute, începând de la 20 °C. Acum și în viitor, Persil se angajază să lupte împotriva murdăriei și să respecte planeta în același timp.

Poti afla mai multe despre Persil accesand Persil.ro si paginile de Facebook si Instagram @askteamclean.

*Referitor la ingredientele organice, conform prevederilor OECD 301/302


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri