Asociația pastel, cu sprijinul Carrefour România, a dus la bun sfârșit cea de-a doua ediție a proiectului "Pedale Salvatoare”. 31 de beneficiari au intrat pe 30 martie în posesia scaunelor rulante electrice menite să îi ajute să se deplaseze și să le crească gradul de autonomie. 

Comunicat de presă

Predarea a avut loc în cadrul unei ceremonii la care au luat parte echipa Asociației pastel, reprezentanți ai Carrefour România și membri ai Asociației Conil și ai Asociației de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România (ASCHF-R).

“În cadrul Carrefour România, știm că fiecare dintre noi avem responsabilitatea de a ne implica la crearea unui mediu incluziv, în care persoane cu diferite afecțiuni și vulnerabilități să își găsească locul și să se bucure de acceptare, ajutor și susținere. De aceea, suntem întotdeauna în căutare de proiecte care să creeze o societate mai bună, care oferă șanse echitabile membrilor săi. Suntem mândri că putem contribui din nou la angajamentul Asociației pastel, #NicioLunăFărăoFaptăBună.”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nestlé România sărbătorește Ziua Mondială a Veganismului prin gama sa GARDEN GOURMET RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

“Ne bucurăm că am găsit în Carrefour România un partener de încredere, care înțelege importanța misiunii noastre și ne ajută să o îndeplinim. Deși ne simțim adesea neputincioși în fața acestor dizabilități, descoperim, de la proiect la proiect, că avem puterea să aducem speranță și bucurie beneficiarilor noștri. Un scaun rulant electric contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor vulnerabile, ajutându-i să își mențină un rol activ în familiile lor.”, continuă Andreea Oprea, Director Executiv Asociația pastel.

“Nu pot concepe viața fără scaunul cu rotile, pentru că nu am trăit-o niciodată altfel. Am folosit întotdeauna varianta clasică, dar un scaun electric mă va ajuta să am mai multă mobilitate, încredere, stimă de sine și independență de deplasare. Cu aceste <

> voi putea să mă plimb alături de familie, să merg la cumpărături, la cinema, să fac fapte bune și să rămân o parte din societate. Le mulțumesc celor care fac posibile toate acestea și încurajez toți oamenii să ajute, așa cum pot.”, a declarat doamna Maria, unul dintre beneficiarii proiectului “Pedale Salvatoare”.

Crocs la CCC – vara ta nu a fost niciodată atât de confortabilă! Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Asociația Prader Willi București lansează romanul-jurnal „Fiul meu, eroul meu”

Costul unui scaun rulant electric poate ajunge și la 1.500 de Euro, o cheltuială adesea greu de suportat de către persoanele cu dizabilități locomotorii și familiile lor. Toate echipamentele donate în cadrul proiectului “Pedale Salvatoare” au o garanție de utilizare de minimum 10 ani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri