Levi’s Made & Crafted îmbină sensibilitatea stilistică cu măiestria artizanală, prin combinarea  accentelor vestimentare din trecut cu cele din viitor. Pentru sezonul primăvară-vară 2023, istoria Levi’s este folosită drept inspirație pentru a elabora o colecție sofisticată și modernă de blugi, topuri, veste și rochii atemporale.

Comunicat de presă

Colecția Levi’s Made & Crafted din acest sezon se concentrează asupra unor modele contemporane bazate pe culori neutre sau pastel, unde denimul e în rolul principal. Materialele provin din cele mai bune fabrici din lume, din acestea realizându-se niște piese care depășesc tendințele temporare din modă. Mai mult, articolele pot fi folosite pentru crearea unor outfit-uri de viitor, unde detaliile sport vintage și designul modern fac front comun.

În lookbook sunt incluse trei look-uri pentru femei și trei look-uri pentru bărbați. Printre piesele noastre preferate se regăsesc blugii pentru femei Wide Barrel, rochia cu influențe sport din denim ușor și o vestă supradimensionată din tricot.

Jacheta tip Trucker Union a fost concepută special pentru bărbații care caută un fit relaxat și o culoare plăcută, cu un aspect rafinat și cool în același timp. Mai mult de atât, blugii 501 au fost creați din diferite materiale și modele, oferindu-le un twist modern. În plus, în gama variată își face apariția și o cămașă din denim indigo, cu un aer curat și clasic. Fiecare piesă transmite confort și încredere de sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Persoane cu o calificare înaltă și tehnici onorate de timp din Japonia au ridicat denimul la o formă de artă. Pentru a aduce un omagiu istoriei bogate a măiestriei japoneze, Levi’s a colaborat cu renumita fabrică Kaihara Denim Mills pentru producerea aproape în întregime a denimului prezentat în colecția primăvară-vară 2023. Valorificând tehnicile tradiționale și cu o precizie nemaivăzută, acești artizani transformă bumbacul în opere de artă ce pot fi cu ușurință purtate.

„Prin Levi’s Made & Crafted ne inspirăm din moștenirea Levi’s și o reimaginăm pentru a crea articole moderne și fresh. Pornind de la îmbrăcămintea vintage sport și tehnici moderne de design, încercăm ca aceste piese să fie mai mult decât un trend al momentului, dorindu-ne să le oferim un caracter atemporal. Obiectivul nostru este să vedem oamenii purtând aceste articole de îmbrăcăminte peste câteva decenii.” — Paul O’Neill, director de design pentru Levi’s Made & Crafted și Levi’s Vintage Clothing la Levi’s Strauss & Co.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri