Primăvara este momentul perfect pentru a da un look nou, plin de prospețime casei tale. Acum ai ocazia să reamenajezi întreaga locuință cu buget redus, căci magazinul Homelux anunță reduceri de până la 85% la o selecție variată de produse.

Comunicat de presă

Promoția se desfășoară pe www.homelux.ro și în magazinele fizice Homelux, în perioada 16 martie – 16 aprilie 2023.

Indiferent dacă ești în căutarea unei canapele, unui scaun, covor sau corp de iluminat, la Homelux vei găsi tot ce ai nevoie pentru casa ta la prețuri excelente. Campania de reduceri se aplică unor categorii diverse de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat, textile și articole pentru servirea mesei. Astfel, produsele acoperă toate nevoile clienților cu care se confruntă înainte de Paște: de la articole de curățenie și organizare până la articole pentru aranjarea mesei festive, de la produse pentru copii ce pot fi oferite cadou de Iepuraș până la piese de mobilier și decorațiuni atractive, cu care îți poți înnoi casa în prag de sărbătoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Categoriile cu cele mai mari reduceri sunt: servire masă - 87%, corpuri de iluminat și decorațiuni - 75%, covoare și textile - 67%, mobilier - 62%, terasă și grădină - 53%.

Homelux știe cât de important este să ai parte de confort și relaxare acasă, așa că prin produsele pe care le oferă te ajută să creezi acest confort cu ajutorul unor produse pe stilul tău, fie el modern, clasic, romantic sau etnic.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

# Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri