Htss, companie ICT specializată în furnizarea de servicii software de business, cu peste 1000 de clienți în 11 țări, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 27.7 milioane euro și anunță că, în următorii doi ani, caută să-și suplimenteze echipa cu 50%, de la 400 la 600 de angajați.

Comunicat de presă

„Avem clienți în 11 țări din Europa Centrală și de Vest, iar în perioada următoare dorim să ne asociem cu diverși jucători din Europa de Nord, unde am identificat oportunități reale de creștere. Pentru a ne extinde prezența geografică, precum și gama de produse cloud și SaaS (Software as a Service) pe care le oferim, intenționăm ca în următorii doi ani să ne mărim echipa cu 50%, de la 400 la 600 de angajați,” afirmă Bogdan Dumitrescu, CEO htss.

2022, an propice pentru noi investiții

Chiar dacă situația epidemiologică la nivel internațional rămâne una incertă, htss estimează o creștere de 20% a cifrei de afaceri, până la 33.1 milioane de euro, bugetând totodată investiții masive, de peste 5 milioane de euro, care să susțină o dezvoltare accelerată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Vinul, ca o simfonie a naturii Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

„Htss s-a bucurat de perioada sa de creștere organică, în care am construit fundația companiei, procesele, procedurile și, cel mai important, cultura organizațională. Suntem motivați ca în anii următori să accelerăm, produsele noastre se bucură de o cerere crescută în industriile cărora se adresează, indiferent că ne referim la healthcare, retail, logistică sau financiar. În același timp, căutăm să inovăm constant cu produse noi, motiv pentru care numai pentru acest an am bugetat investiții de 5.5 milioane de euro, dintre care 4.6 milioane de euro se vor duce către dezvoltarea produselor proprii,” adaugă Bogdan Dumitrescu.

Academie IT pentru proprii angajați

Potrivit CEO-ului htss, în cadrul companiei inovația este o urmare directă a accentului pus pe instruirea continuă a echipei, care se desfășoară în cadrul Academiei interne de IT.

România are primul muzeu interactiv dedicat educației pentru mediu și schimbări climatice Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

„Investim mult în instruirea echipelor și acest lucru se răsfrânge în mod direct în capacitatea noastră de a inova. Avem o Academie IT pe care o folosim în scopuri interne și care ne ajută să asimilăm rapid cele mai noi tehnologii, precum Machine Learning, Inteligență Artificială sau Blockchain, tehnologii pe care mai apoi să le folosim în dezvoltarea noilor noastre produse. Este bine cunoscută nevoia de resursă umană de calitate în zona IT, iar noi încercăm pe cât posibil să dezvoltăm intern aceste capabilități, iar mai apoi, prin pachetele salariale pe care le oferim, bonusuri și mediul de lucru, să ne asigurăm că acești profesioniști rămân alături de noi pentru cât mai mult timp,” adaugă Bogdan Dumitrescu.

Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Future Healthcare, ediția 6: Rolul inovației în transformarea sistemului de sănătate

Despre High-Tech Systems & Software: htss este o companie ICT specializată în furnizarea de soluții software de business. Înființată în 2012, htss și-a dezvoltat rapid portofoliul de clienți datorită preocupării pentru inovare, suport rapid și de calitate. Astăzi, portofoliul companiei numără peste 1000 de clienți din 11 țări, printre cele mai căutate soluții proprii fiind Pharmaceutical – software de gestiune a farmaciilor; telemedica – soluție de telemedicină; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale; shiftin – software de planificare automata a turelor de lucru sau mindclass – platformă de e-learning.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri