Produse vegane cu formule concentrate și ambalaje reciclabile.

Comunicat de presă

Natura este aliatul nostru numărul unu când vorbim de o viață frumoasă și relaxată, dar mai ales când încercăm să găsim cele mai eficiente soluții pentru îngrijirea pielii și a părului. De aceea, Nature Box oferă ce este mai bun din natură, într-o formulă cât mai concentrată, sustenabilă și performantă, ce răspunde celor mai importante nevoi ale consumatorilor moderni: soluții rapide și eficiente pentru o îngrijire profundă a părului.

Inspirându-se din rețete homemade pentru frumusețea și sănătatea părului, Nature Box lansează pe piață o nouă inovație în materie de îngrijire a părului: tratamentele concentrate Nature Box pentru un păr puternic și sănătos, ce acționează în doar 30 de secunde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ciprian Stancu, fondatorul Republica BIO, investește în medicina viitorului BEAUTY TEA CEREMONY - Alintă-ți simțurile cu fascinante arome de ceai! Un espresso cu aromă de piersică

Recipientul de doar 60 ml conține cea mai intensă formulă de îngrijire pentru un tratament săptămânal rapid și eficient, având în componență de 5 ori mai multe uleiuri presate la rece*, cunoscute pentru conținutul bogat de vitamine și antioxidanți. Formula noilor tratamente concentrate este vegană, cu 99% ingrediente de origine naturală. Ambalajul produsului este realizat 100% din plastic reciclat, așa-numitul plastic social colectat de pe plaje și sol în parteneriat cu Banca de Plastic, fiind astfel un produs care are grijă atât de părul tău, cât și de planetă.

Noile tratamente concentrate Nature Box sunt disponibile în două variante:

Tratament concentrat pentru reparare Nature Box, cu ulei de avocado presat la rece, 60 ml. În doar 30 de secunde, oferă o reparare intensă pentru părul deteriorat și stresat. Se aplică pe părul ud.

Interviu cu Dr. Stomatolog Mina Camelia Vasiliu: „Zâmbetul unui pacient la finalul tratamentului este sursă pură de energie catalizatoare, pozitivă, motivantă” Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser True Grey by Wella Professionals. 50 Shades of Grey

Tratament concentrat pentru hrănirea părului Nature Box, cu ulei de argan presat la rece, 60 ml. În doar 30 de secundem oferă îngrijire intensă pentru părul uscat și fără vitalitate. Se aplică pe părul ud.

Pentru o îngrijire completă și un păr sănătos și puternic, înainte de aplicarea noilor tratamente concentrate Nature Box, îți recomandăm utilizarea șamponului și balsamului solide Nature Box cu ulei de avocado presat la rece, cu proprietăți de regenerare de la rădăcină până la vârfuri. De asemenea, formula lor este 99% vegană și nu conțin siliconi sau coloranți artificiali. Alegând cele două produse solide de curățare a părului, vei economisi apă și spațiu de depozitare, vei evita utilizarea ambalajelor din plastic și astfel vei fi mai sustenabil.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ) Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Produsele Nature Box au certificat COSMOS Natural, ceea ce înseamnă că respectă standarde foarte exigente și clare în ceea ce privește conceptul de natural în cosmetice. Nu sunt testate pe animale.

*față de măștile de păr standard Nature Box


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri