Colectia de toamna-iarna „SENSES”, lansata de brandul polonez BORN2BE, unul dintre liderii segmentului online de moda, mizeaza pe piese confortabile, inspirate din stilul scandinav new nordic. Imaginea campaniei este top modelul international Maja Salamon.

Comunicat de presa

Anii ’70, din nou in tendinte

Pentru sezonul toamna - iarna, brandul a pregatit stilizari inspirate de tendintele globale, pastrand in acelasi timp tema multifunctionalitatii. Prin urmare, in cadrul colectiei predomina propunerile confortabile si minimaliste. Stratificarea pieselor impreuna cu tonalitatile neutre fac trimitere la binecunoscutul stil scandinav new nordic, care a fost, de asemenea, unul dintre elementele de inspiratie.

In cadrul noii colectii BORN2BE publicul poate regasi piese vestimentare precum veste si geci matlasate, rochii tricotate si pantaloni cu croi larg, inspirati din anii ‘70. Gama de incaltaminte include botine grunge cu siret, mocasini eleganti, iar pentru iubitorii stilului urban lejer, pantofi sport old-school cu partea superioara inalta, care sunt piesa centrala a acestui sezon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Piesele vestimentare, puse in evidenta de topmodelul international Maja Salamon

Imaginea campaniei este topmodelul de renume mondial Maja Salamon – cunoscuta din prezentarile sale pentru casele de moda de lux si care are in portofoliu aparitii pe copertile L'offciel, Harper's Bazaar si Vogue, printre altele. Frumusetea sa eterica impresioneaza si creeaza o imbinare perfecta cu atmosfera suprarealista a insulei. Un alt model care atrage privirile este Sebastian Stemplewski, cunoscut pentru participarea sa la campania pentru brandul de lux J.W. Anderson. Decorul perfect pentru crearea acestei campanii a fost Islanda, o insula salbatica, incantatoare, dar in acelasi timp plina de contradictii prin atmosfera sa unica, definita prin linistea deplina si asprimea peisajului.

Nostalgie si romantism, transpuse pe taramul gheturilor si al naturii imaculate

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cea mai recenta campanie a brandului, SENSES”, urmareste sa transpuna publicul in lumea simturilor, cautand armonia intr-un loc in care te simti in deplinatate aproape de natura. Cromatica rece a insulei si natura usor suprarealista creeaza un cadru unic – perfect armonizat cu linia de toamna-iarna Born2be. SENSES prezinta trei capitole ale unei povesti despre o calatorie in jurul Islandei, prin imagini aproape onirice, care par inspirate din filmele lui Wes Anderson.

Piesele colectiei sunt disponibile pe platforma www.born2be.com.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri