Sport Time Balkans anunță deschiderea magazinului Nike din Iulius Town Timisoara, într-un nou format de retail.

Comunicat de presă

Cu o suprafață de aproximativ 250 mp și un concept de retail ultra-modern, magazinul Nike pune la dispoziția clienților săi cele mai noi colecții de alergare si antrenament fitness, precum și ultimele colectii Nike Sportswear pentru timpul liber.

“Deși contextul actual este unul dificil, suntem bucuroși să anunțăm deschiderea magazinului Nike din centrul comercial Iulius Town Timișoara. Investiția în rețeaua noastră de retail va continua. Astfel, magazinului Nike din Timișoara îi va urma în doar câteva zile și magazinul Nike din Cluj-Napoca, pe care îl vom deschide cu un nou design, în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale, pentru o experiență de shopping unică”, afirmă Gabriel Maranca, Director General Sport Time Trade România & Bulgaria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Magazinul Nike din Iulius Town Timișoara este situat la etajul I și își așteaptă clienții cu oferte surpriză pentru deschidere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri