Herbalife Nutrition extinde gama de nutriție sportivă Herbalife24 cu Batoanele Proteice H24 Achieve care contribuie la atingerea necesarului zilnic de proteine.

Comunicat de presa

Chiar dacă tocmai ai început un program de fitness, te duci frecvent la sală sau ești sportiv de performanță, ai nevoie de nutriție sportivă adecvată care să te susțină în fiecare moment. Din această necesitate au apărut Batoanele Proteice H24 Achieve, o gustare cu proteine de înaltă calitate, ce poate fi consumată oriunde te-ai afla.

Proteinele sunt substanțe nutritive cheie care contribuie la îndeplinirea obiectivelor de fitness și la recuperarea musculară după antrenament, ajutând la menținerea și creșterea masei musculare. Cu 21 gr. de proteine per baton și cu aromă delicioasă de ciocolată neagră, Batoanele Proteice H24 Achieve au un conținut scăzut de zahăr, nu conțin coloranți sau arome artificiale, sunt certificate Informed Sports* și sunt potrivite pentru vegetarieni.

„Batoanele Proteice H24 Achieve sunt gustarea ideală după antrenament pentru oricine dorește să-și atingă obiectivele de sport cu un produs de înaltă calitate, bogat în proteine și convenabil, dezvoltat de un lider în nutriție - Herbalife Nutrition. Vânzarea de batoane proteice crește rapid în toată Europa, consumatorii ce practică sportul, indiferent de intensitatea acestuia, optând pentru batoanele ce oferă nutriție dedicată în locul batoanelor tradiționale. Acest nou produs reprezintă un mare pas pentru categoria de gustări din portofoliul Herbalife Nutrition”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Batoanele Proteice H24 Achieve sunt disponibile în 25 de piețe din Europa și Africa și sunt prezente în România începând cu 6 septembrie, prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.herbalife.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri