OPI lansează Nature Strong, prima sa colecție de lac de unghii natural și vagan, prietenos cu mediul înconjurător

În această toamnă, OPI lansează prima sa colecție de lacuri naturale ultraperformante Nature Strong. Colecția vegană oferă culori de lungă durată, super-pigmentate cu un finish ultra strălucitor, rezistente până la șapte zile. Formula are la bază ingrediente naturale derivate din trestie de zahăr, tapioca, porumb, cartofi și grâu, care oferă pigmenți naturali în proporție de până la 75%.

Comunicat de presa

Cu un portofoliu de 30 de nunațe inspirate din natură și un Top Coat pentru extra strălucire și protecție, noua colecție Nature Strong ne aduce în atenție o formulă inovatoare care se vede în calitatea excepțională a lacului de unghii, în aplicarea sa ușoară, în timpul rapid de uscare, și în îndepărtarea simplă, doar cu ajutorul unui remover.

Noua colecție Nature Strong gravitează în jurul tonurilor naturale neutre, a culorilor intense și care ies în evidență, dar și a tușelor strălucitoare, toate cele 30 de opțiuni putând devein încă și mai fascinante cu ajutorul Top Coat-ului.

Roz pudrat, galben deschis, albastru cobalt, gri-lavandă sau nuanțele de albastru care ne amintesc de apă sub toate formele ei, rozul radiant și movul intens ne duc cu gândul la fructele și legumele noastre favorite.

Fiecare nuanță este creată astfel încât să fie prietenoasă cu mediul și sustenabilă. Sticluțele și capacul sunt realizate din 20% materiale reciclate, iar formulele premium nu conțin ingrediente derivate animale. Echipa OPI s-a alăturat organizației The Vegan Society, cea mai veche organizație vegană din lume, care a stabilit la nivel internațional încă din 1990 The Vegan Trademark, ce ajută consumatorii să identifice rapid produsele care nu au fost testate pe animale sau care nu conțin ingrediente derivate animale.

Pentru mai multe informatii urmărește-ne pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

opi_romania

https://www.tiktok.com/@opi_romania?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri