Let’s-a go! Setul de bază LEGO Aventurile lui Luigi, disponibil pentru pre-comandă, permite modul de joacă 2-player, iar cu noile seturi de extindere, precum Bowser’s Airship, fanii pot avansa, descoperind noi aventuri. 

Comunicat de presă

Grupul LEGO anunță astăzi o nouă experiență unică, care le permite copiilor și fanilor să conecteze cele două figurine LEGO® Mario™ și LEGO® Luigi™ pentru a experimenta aventuri în modul 2-player în universul LEGO Super Mario. Perfect pentru activitățile în familie, această funcție va încuraja socializarea în timpul jocului, întrucât doi jucători se vor putea bucura în același timp de aventurile din universul LEGO Super Mario.

Modul 2-player cu LEGO Mario și LEGO Luigi este permis după conectarea prin Bluetooth. Astfel, copiii pot juca în echipă, pot colecta monede prin acțiuni sincron, mergând, învârtindu-se sau sărind și pot lupta împreună împotriva inamicilor, pot rezolva provocări, împărți premii sau pot chiar schimba întreg jocul, concurând unul împotriva celuilalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Noua funcție unică 2-player a fost dezvăluită și într-un videoclip publicat de Grupul LEGO și Nintendo: https://www.youtube.com/watch?v=neuhymR1dlA

„Pentru noi e important să încurajăm reconstruirea creativă continuă și sporirea timpului de joacă. Prin anunțul de astăzi îi aducem la viață într-un mod interactiv pe LEGO Mario și LEGO Luigi, pe prietenii și inamicii lor, și totodată extindem și întreaga experiență și universul LEGO Super Mario cu mai multe seturi și noi personaje, ceea ce sperăm că va reprezenta un motiv de bucurie pentru fani.”, a menționat Simon Kent, Creative Lead, LEGO Super Mario.

Mult așteptatul set de bază interactiv, Aventurile lui Luigi este cea mai recentă extensie a portofoliului LEGO Super Mario, rezultatul unui parteneriat unic alături de Nintendo, în urma căruia a fost dezvoltat un nou mod de joacă cu piesele LEGO. Începând cu 1 august, fanii se vor putea bucura de LEGO Luigi cu setul de bază LEGO Aventurile lui Super Mario alături de Luigi, un set ce include elemente atât pentru opțiunea de joc singleplayer cât și dual.

Gemenii LEGO Luigi și LEGO Mario sunt incluși și în Seturi de Bază separate – care au rol de introducere în lumea LEGO Super Mario – opțiunea 2-player interactivă fiind disponibilă prin intermediul oricărei combinații dintre cele două figurine.

Pe lângă dezvăluirea modului Bluetooth 2-player, Grupul LEGO a lansat și patru noi Seturi de Extindere, două noi Costume de Puteri și zece pachete cu personaje. Cele patru noi Seturi de Extindere includ experiențe imersive de construire pentru copii, care le permit să își amplifice Setul de Bază și dispun de elemente potrivite atât pentru modul de joc individual cât și dual.

Setul de Extindere „ Bowser’s Airship” este disponibil pentru precomandă începând de astăzi. Aceste le oferă fanilor șansa de a construi un nou nivel în univers, luptându-se cu infama nava zburătoare. Mai întâi trebuie să îi înfrunte pe Kamek, un Goomba și un Rocky Wrench, apoi chiar nava, setată în „mod de zbor” sau „mod navigare”.

Printre noile produse lansate astăzi se numără și Costumele de Puteri Frog Mario și Bee Mario, care le permit jucătorilor să îl echipeze pe LEGO Mario cu echipamentele sale de broască sau albină; și un Set de Extindere Boss Sumo Bro Topple Tower – cei mici îi pot folosi pe LEGO Mario sau LEGO Luigi pentru a dărâma Topple Tower – distractiv atât în mod single-player cât și alături de prieteni și familie.

Produsele anunțate astăzi:

71391 Bowser’s Airship Set de Extindere (disponibil pentru precomandă)

71388 Boss Sumo Bro Topple Tower Set de Extindere

71389 Lakitu Sky World Set de Extindere

71390 Reznor Knockdown Set de Extindere

71392 Frog Mario Costum de Puteri

71393 Bee Mario Costum de Puteri

71394 Costum de Puteri – Seria 3 (10 Pachete de Personaje Colecționabile, printre care Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Mushroom, Scuttlebug și Swoop)

Toate Seturile și Pachetele le oferă celor mici nenumărate moduri de a extinde, reconstrui, personaliza și crea propriile provocări și de a se distra, într-o experiență interactivă care acum dispune și de opțiunea de conectivitate 2-player alături de LEGO Mario și LEGO Luigi.

Setul de Bază Aventurile lui LEGO Super Mario alături de Luigi și Setul de Extindere Bowser’s Airship, sunt disponibile pentru precomandă pe https://www.LEGO.com/preorder-luigi și http://www.lego.com/preorder-bowsersairship, urmând să fie lansate pe 1 August 2021 pe www.LEGO.com și în magazinele de retail din întreaga lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri