Sănătate avansată și stilizare superioară a părului cu noua placă de îndreptat de la Panasonic EH-HS0E: ”Enrich + Advanced care” si noul uscător de păr Panasonic EH-NA67 Enrich + Family Care

Comunicat de presă

Sănătate avansată și stilizare superioară a părului cu noua placă de îndreptat de la Panasonic EH-HS0E:”Enrich + Advanced care”

Panasonic prezintă noua placă de îndreptat părul EH-HS0E: Enrich + Advanced Care, cu senzor de temperatură inteligent, ultra rapid, îndreptare printr-o singură aplicare și tehnologia unică nanoeTM . Aceasta nu doar că stilizează părul la perfecție ci și ajută la îmbunătățirea strălucirii și a netezimii.

Pentru Panasonic, cea mai bună calitate reprezintă o prioritate mai ales când vorbim de aparate și ustensile pe care le folosim zilnic. Noua placă de îndreptat părul Panasonic EH-HS0E: Enrich + Advanced Care beneficiază de ultimele inovații care vă permit să vă stilizați părul cum doriți, oferind acestuia hidratare și lăsându-l strălucitor, neted și mai puțin încrețit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

O îndreptare perfectă, printr-o singură aplicare, cu senzori inteligenți de temperatură About Panasonic

Oferind stilizare perfectă printr-o singură aplicare, noua placă revoluționară de îndreptare a părului EH-HS0E: Enrich + Advanced Care deține plăci de distribuție uniformă a căldurii pentru o netezire îmbunătățită.

Senzorul inteligent de temperatură sesizează imediat temperatura plăcii, ceea ce generează o reîncălzire rapidă care permite stilizare rapidă printr-o singură aplicare. În plus, plăcile din ceramică lucioasă permit alunecarea ușoară a părului, ceea ce reduce la minim stresul aplicat părului. Mai mult, plăcile 3D flexibile și flotante se deplasează în mai multe direcții pentru a presa constant părul, fără a-l forța.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Care sunt șansele prevenirii unui cancer de sân astăzi? Interviu cu dr Andreea Cătană, medic primar Genetică Medicală Caria dentară – ce este și cum se tratează

78% dintre femei sunt de acord că o placă de îndreptare a părului le oferă mai multă încredere pentru obținerea în mod constant a unei stilizări perfecte, motiv pentru care inovațiile prezente în ultimul model de placă de îndreptat părul Panasonic aduc beneficii reale.

Technologia unică nanoeTM

Reflectând superioritatea tehnologiei Panasonic, noua placă de îndreptat părul EH-HS0E: Enrich + Advanced Care deține și tehnologia patentată a Panasonic - nanoeTM. Rezultă că părul dumneavoastră, doar la o singură trecere, primește mai mult decât o hidratare îmbogățită, mai multă strălucire și netezime. Umezeala pătrunde și în cuticulele părului întărindu-le pentru a obține un păr strălucitor, îndreptat, care alunecă printre degete, având un aspect mult mai sănătos și îngrijit.

5 Probiotice care te ajută să îți restabilești echilibrul microbiomului și chiar să slăbești Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Cadouri de Crăciun pentru întreaga familie

Caracteristici unice

  • Senzorul de temperatură rapid și inteligent, plăcile de distribuție constantă a căldurii și îndreptarea printr-o singură aplicare, timp de încălzire de 20 de secunde până la 100°C, cinci trepte de temperatură și alimentare electrică universală
  • Tehnologia nanoeTM extrage umiditatea din aer pentru a crea particule de apă minuscule, atomizate care pătrund în firul de păr atunci când îl stilizați. Părul își păstrează un echilibru al umidității, oferind o strălucire sănătoasă perfectă, fără cârlionți.
  • Capul mai subțire pentru stilizare facilă și plăcile ceramice netede și lucioase cu funcții 3D flotante permite trecerea ușoară prin păr, protejând firele de păr la rupere și permițând o îndreptare fără efort.

Panasonic EH-HS0E: Enrich + Advanced Care va fi disponibil în România începând cu iulie 2021.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ascultă-ți tusea! Îndemnul profesioniștilor din domeniul sănătății pentru diagnosticarea precoce a cancerului bronho-pulmonar în România Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Noul uscător de păr Panasonic EH-NA67 Enrich + Family Care asigură o sănătate avansată a părului întregii familii

Pentru Panasonic, prioritatea o reprezintă asigurarea calității superioare, mai ales când vorbim de produsele pe care le folosim zilnic. Proiectat pentru a fi utilizat de întreaga familie, noul uscător de păr Panasonic EH-NA67: Enrich + Family Care ajustează echilibrul umidității părului dumneavoastră datorită tehnologiei unice nanoeTM . În plus, EH-NA67 nu doar vă usucă părul ci și protejează părul și pielea capului de căldura excesivă, avantaje de care se pot bucura toți membrii familiei.

Totul despre tehnologia Panasonic nanoeTM

Noul uscător de păr este echipat cu noua tehnologie inovativă a Panasonic, nanoeTM, care oferă de 1000 de ori mai multă umezeală decât ionii obișnuiți. EH-NA67 umezește părul și întărește cuticulele acestuia, reducând în acest fel deteriorarea cauzată de periere, asigurându-se că firele de păr sunt mai puțin fragile și uscate, îmbunătățindu-le strălucirea și finețea.

4 februarie a fost Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului. Care sunt simptomele cancerului colorectal? 6 vedete din România și-au arătat emoțiile reale pe BeReal, într-o campanie Biosil 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Tehnologia nanoeTM atrage umiditatea din aer pentru a crea particule minuscule, bogate în umezeală care, datorită dimensiunilor reduse, pot penetra straturile părului. În plus, tehnologia nanoeTM elimină electrizarea statică, lăsând uitării firele de păr rebele, părul devenind mai fin și ușor de aranjat, fără fire încâlcite și cu o strălucire îmbunătățită.

Capul de uscare oscilant inovativ de la Panasonic

Ajutând la prevenirea încălzirii excesive a părului și protejând scalpul, capul de uscare oscilant usucă rapid dar cu blândețe, mișcându-se automat pentru a difuza aerul fierbinte de la stânga la dreapta. În acest fel, părul și scalpul nu se supraîncălzesc. Uscând eficient părul, cu multă grijă, este perfect pentru utilizarea în cazul scalpului sensibil și al părului subțire.

Ciprian Stancu, fondatorul Republica BIO, investește în medicina viitorului O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Masajul, primul pas către o sănătate de fier

Sănătate și protecție de la rădăcină până la vârf

  • tehnologia nanoeTM extrage umiditatea din aer pentru a crea particule de apă minuscule, atomizate care pătrund în firul de păr pentru a-l proteja de deteriorarea provocată de periere. Părul își păstrează un echilibru al umezelii, oferind o strălucire sănătoasă perfectă, reducând efectele nedorite aduse de periere.
  • Capul de uscare oscilant permite debitului de aer să se deplaseze prin păr, protejând părul și scalpul împotriva supraîncălzirii dar uscându-l rapid
  • Trei accesorii – un cap oscilant de uscare, un concentrator și un difuzor
  • Trei viteze, patru trepte de temperatură și buton pentru aer rece

Pentru mai multe informații, vizitați: www.panasonic.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri