Iubitorii brandului, dar nu numai vor putea regăsi, în secțiunea Fashion, o varietate de stiluri și dimensiuni disponibile, atât pentru garderoba femeilor, cât și a bărbaților, a copiilor și a bebelușilor.

Comunicat de presă

Marks & Spencer anunță lansarea site-ului pentru cumpărături online www.marksandspencer.com/ro, disponibil începând cu data de 2 iunie pentru toți iubitorii brandului britanic și nu numai. Cu peste 10.000 de piese, pe site vor fi disponibile o gamă largă de articole în diverse culori, stiluri și mărimi, toate la doar un click distanță.

Iubitorii brandului, dar nu numai vor putea regăsi, în secțiunea Fashion, o varietate de stiluri și dimensiuni disponibile, atât pentru garderoba femeilor, cât și a bărbaților, a copiilor și a bebelușilor. Pe lângă piese pastelate, cu volane și țesături delicate din colecția de vară, clienții vor descoperi pe site o gamă mai largă de articole față de magazinele fizice.

Totodată, exclusiv pe site, pasionații de cumpărături online se vor putea delecta cu o gamă extinsă de articole și accesorii de uz casnic, de la ustensile de bucătărie, până la accesorii de dormitor și baie.

„După luni de anticipare, suntem bucuroși să celebrăm lansarea site-ului Marks & Spencer în România, aducând astfel mai aproape de ușile clienților noștri o gamă populară de produse. Această acțiune face parte din strategia noastră de a transforma cumpărăturile într-un lucru mai ușor și mai accesibil. Ne dorim ca site-ul nostru să devină un loc de inspirație pentru toți clienții noștri ocupați care poate nu au timp să ne viziteze în magazine pentru a descoperi toate articolele noastre.” – a declarat George Kyprianou, director Marks & Spencer România.

Cu o alegere convenabilă în ceea ce privește opțiunile de livrare, inclusiv cu livrare gratuită la achiziții de peste 299 lei, clienții Marks & Spencer din întreaga țară își pot comanda ținutele dorite, precum și accesoriile favorite direct acasă sau la serviciu. Iar pentru cei ce locuiesc în București, aceștia își pot ridica comanda și din magazinul Marks & Spencer din București Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri