Pentru vara anului 2021, Marks & Spencer a pregătit pentru pasionații de fashion și styling colecții inedite în care se regăsesc piese în culori pastelate, de la volane și până la țesături delicate și romantice.

Comunicat de presă

Pornind de la câteva piese de bază, însă în același timp elegante și comode, noua colecție aduce o notă fresh garderobei de vară, lucru care se traduce în palete de culori sofisticate care pot aduce aceea doză de optimism de care avem cu toții nevoie pentru a începe să planificăm mici întâlniri și reuniuni cu prietenii.

Croiala relaxată a țesăturilor poate fi alegerea perfectă pentru reuniunile în aer liber, în vreme ce tricourile vaporoase vor oferi outfiturilor un stil lejer și minimalist.

COLECȚIA PENTRU FEMEI

Rochiile feminine cu imprimeuri sunt versatile și ușor de combinat pentru prima parte a zilei, în vreme ce încălțămintea cu bretele sau accesoriile în nuanțe de bej, la care se adaugă accesorii pastelate, sunt perfecte pentru serile călduroase de vară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

COLECȚIA PENTRU BĂRBAȚI

În noua colecție destinată bărbaților abordarea din acest sezon are în focus țesături și materiale lejere și confortabile. Piesele cu imprimeuri florale sau cele vintage pot fi integrate cu ușurință în garderoba de vară, atât pentru întâlnirile din timpul zilei, cât și pentru ieșirile din weekend.

Nuanțele complementare și țesăturile relaxate, precum și tricourile cu dungi îndrăznețe merg de minune cu pantalonii scurți disponibili într-o gamă variată de culori. De asemenea, piese esențiale din denim sunt prezente în colecție completând ținutele cheie, în variate nuanțe și modele.

COLECȚIA PENTRU COPII

Vacanțele de vară cu seri petrecute afară la soare se reflectă în ținutele din noua colecție destinată celor mici. De la materiale din denim și până la cele cu diverse imprimeuri, noua colecție pentru copii oferă o paletă veselă de culori, aducând astfel o abordare fresh.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Piesele cheie din colecția pentru copii includ rochii din denim cu guler din dantelă, dar și hanorace și tricouri grafice ce conferă un aspect casual al ținutele de zi cu zi în concordanță cu stilul sezonier. Printre accesoriile ce se regăsesc în colecția pentru copii sunt pălăriile și ochelarii de soare în nuanțe diverse.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri