Notino oferă o gamă largă de produse pentru aceștia.

Comunicat de presă

În 2020, industria de îngrijire personală și wellness a suferit o transformare imensă, ca urmare a pandemiei. Cu toate acestea, în ciuda tuturor schimbărilor, un lucru a rămas valabil în continuare: consumatorii doresc să aibă grijă de ei și de starea lor de bine, astfel că s-au îndreptat către soluțiile și produsele de îngrijire pe care le pot folosi cu ușurință, acasă.

În 2020, Notino a înregistrat o cerere crescută pentru produse care ajută la crearea unui ritual de frumusețe și wellness la domiciliu:

  • Segmentul de îngrijire a tenului a avut o creștere de 156% în categoria măștilor de față;
  • Cea mai mare creștere din segmentul de skincare este cea a exfoliantelor faciale, care au crescut în vânzări cu 489%;
  • Cererea de parfumuri ambientale a crescut cu 100%, iar cea mai mare cerere a fost înregistrată în categoria lumânărilor parfumate și a difuzoarelor de aromaterapie.

Ultimul an a fost unul dificil pentru toți, de aceea, avem nevoie de soluții care să ne relaxeze și pe care să le putem folosi cu ușurință la domiciliu. O zi de SPA acasă este unul din cele mai bune exemple de a ne îmbunătăți starea de bine și de a ne energiza pentru o nouă zi. Astfel, Notino.ro, cel mai mare retailer de parfumuri şi produse cosmetice din piața românească, oferă o selecție de produse și accesorii care ajută la crearea unui ritual de relaxare în confortul propriei case.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Având în vedere cele mai recente schimbări în comportamentul consumatorilor și focusul pe care Notino îl are în a oferi întotdeauna produsele potrivite la momentul potrivit, oferta retailerului include unele dintre cele mai populare articole pentru îngrijire:

  • Notino Spa dischete demachiante pentru make-up, care transformă rutina de demachiere într-un ritual plăcut.
  • Notino Spa prosop demachiant pentru make-up, care oferă tenului o demachiere profesională.
  • Notino Luxe Collection mască de noapte din satin, care te ajută să ai parte de un somn odihnitor, fie că este noapte sau zi.
  • KORIKA Tools accesoriu de masaj cu germaniu, care iți pregătește tenul pentru aplicarea produselor cosmetice sau încheie plăcut ritualul de înfrumusețare.
  • KORIKA Tools accesoriu de masaj cu efect răcoritor, perfect pentru fermitatea și întinderea tenului dimineață, înainte de aplicarea machiajului.
  • SOULETTO Floramania difuzor cu rezervã, care întregește atmosfera și stimulează simțurile.
Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri