12:04, 16 Aprilie 2021 publicat în Noutati

Drăgălași, cu un zâmbet adorabil și cu o curiozitate imensă de a descoperi lumea, bebelușii sunt o sursă de bucurie pentru părinți. Însă, pe cât sunt de curajoși cu mediul înconjurător atunci merg de-a bușilea sau se întind după jucării, pe atât sunt de sensibili, astfel ca și îngrijirea pielii trebuie să fie în consecință.

Comunicat de presa

Sanosan este alegerea ideală pentru îngrijrea pielii sensibile a bebelușului. Toate produsele Sanosan conțin exclusiv ingrediente active, adaptate nevoilor delicate ale pielii lor. Formula are în compoziție doar ingrediente benefice, fără parabeni, siliconi sau uleiuri minerale.

Citeste si:
Cum te poți bucura de echilibru în relație după naștere
Cum te poți bucura de...

După relansările de anul trecut pentru subgamele MAMA și KIDS (copii mai mari), Sanosan continuă să îmbunătățească constant rețeta produselor și a diversificat gama cu două noi articole pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor.

Apa micelară de curățire este destinată să curețe cu blândețe fundulețul și întreaga zonă a scutecului, dar și fața. Conține un mix între apă de înaltă puritate a lacurilor din munții Germaniei și ingrediente valoroase, precum uleiul de măsline din cultură organică, proteină de lapte și pathenol. Compatibilitatea cu ochii e testată clinic.

Citeste si:
De ce să alegi produse ORGANICE de îngrijire pentru bebeluși și copii
De ce să alegi produse...

Spumă de curățare cu extract de măsline organice și proteine din lapte este un alt articol destinat curățirii pielii și părului bebelușului. Folositor în deplasări, nu necesită clatire, ci este suficientă, după întrebuințare, folosirea șervețelelor umede. Formula conține substanțe de curățare delicate, ce protejează stratul hidroliptic al pielii copilului, fiind ideal pentru spălarea zonei fontanelelor.

Gama este completată cu: gel de duș pentru păr și corp - produsul vedetă al gamei (acum și în varianta accesibilă la 100 ml), cremă de îngrijire și hidratare (care are și rolul de a „curăța”pielea de iritații datorate frecării mecanice și a transpirației în zonele cutanate) , șampon și săpun.

Cu Sanosan atât micuțul, cât și mama sunt tratate cu maximum de grijă!

SANOSAN se găsește în farmacii, magazinele specializate pentru copii, drogherii, precum și supermarketurile MEGA IMAGE din întreaga țară. Gama se regăsește si online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Mai multe informații găsiți pe: www.sanosan.com.ro

dar și pe paginile de social media:

www.facebook.com/sanosanromania/sau www.instagram.com/sanosanromania/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri