O.P.I împlinește 40 de ani existentă. Cu această ocazie, brandul cu cele mai spectaculoare lacuri de unghii din lume se întoarce în locul unde s-a născut, la Hollywood, cu nouă colecție care poartă însuși numele  acestui oraș spectacol.

Comunicat de presa

12 lacuri de unghii pășesc în acest sezon pe covorul roșu cu 4 formule diferite. Noua colecție Hollywood celebrează moda cu o notă vintage, specifică Hollywoodului de odinioară, combinată cu cele mai hot și în trend nuanțe de lacuri de unghii din acest sezon.

Nuanțe intense, profund saturate de roșu și roz evocă stilul Hollywoodului clasic, în timp ce albastrul energic te poartă în paleta de culori actuale și foarte la modă. Proaspete și cuminți, nuanțele de lămâi, albastru îndrăzneț, roz bonbon și verde intens, vor emana energie pozitivă oriunde vor fi purtate. În timp ce nuanțele neutre, calde și cremoase cu teracota, și nuanțele delicate de mov vor da un aer natural și elegant.

O.P.I și-a făcut debutul pe marile ecrane în 2001 cu o plasare de produse în binecunoscutul film "Blonda de la drept". De aici, O.P.I a devenit primul brand care colaborează cu mari producții cinematografice precum"Alice în țara minunilor", Fifty shades of Grey", sau cu figuri celebre din domendiul muzical sau sportiv pregum Katy Perry, Kerry Washington, Serena Williams și mulți alții.

"În ultimii 40 de ani am însoțit doamnele într-o călătorie în jurul lumii prin intermediul colecțiilor noastre. Acum, cu ocazia acestei aniversări, am decis să ne întoarcem acasă, tocmai de accea prima "oprire" a fost la Hollywood." Spune Co-Fondatorul și Ambasadorul O.P.I, Suzi Weiss-Fischmann.

" Vă prezentăm un minunat mix intre neutru și colorat.", adaugă Directorul Global al colecțiilor O.P.I, Jill Bartoshevich. “ Această colecție întâlnește într-adevăr extravaganța divelor și strălucirea vintage. Am reinterpretat stilul clasic și i-am oferit un aer nou, simbolizat prin lansarea nuanței I’m Really an Actress, o versiune actualizată a unuia dintre bestseller-urile noastre - I’m Not Really a Waitress.”, adaugă aceasta.

“În Los Angeles, lacul ‘I’m not really a waitress – I’m an actress! este o mantra binecunoscută,” remarcă Weiss-Fischmann. “ Numele acesteia demonstrează că noi, femeile, reprezentăm mai mult decât jobul nostru. Ea vorbește în numele oricui are un vis măreț și ne reamintește că țelurile noastre merită urmate. Cu spectaculosul roșu supranumit - I’m Really an Actress, vrem să dăm un boost femeii puternice, care nu muncește doar pentru visele sale, ci le și trăiește.”, adaugă aceasta.

Cele 12 nuanțe din colecția Hollywood vor fi disponibile în variantele GelColor, Infinite Shine, Nail Lacquer și Powder Perfection și includ:

Suzi Calls the Paparazzi

O explozie de roz delicios, demn de aparițiile în tabloide. Acesta poate fi un real fashion-icon!

I’m an Extra

Pentru că e extra specială! O.P.I introduce o nuanță spectaculoasă pentru iubitorii de roz. Aceasta va flata orice paleta de culori.

Movie Buff

O.P.I pe marile ecrane! Este ca un sărut provocator, care va face orice manichiură să se inbujoreze.

Hollywood & Vibe

Unghiile tale vor opri traficul! O combinație vibrantă intre un roz ravisant, trandafiriu și liliac.

Bee-hind the Scenes

Recuzită specială cu un galben strălucitor pentru a lumina orice film sau platou de filmare.

Destined to be a Legend

Ești gata pentru prim planuri? Acest albastru senzațional iți vor transforma unghiile în stelele din care sunt făcute legende.

Rated Pea-G

Aprobat de toți privitorii, O.P.I prezintă în premieră un verde strălucitor. Stai la rând daca vrei să îl admiri!

Oh You Sing, Dance, Act and Produce?

Toți fanii O.P.I o să-l dorească. Bucură-te de o explozie de albastru care nu va trece niciodată neobservat!

Award for Best Nails goes to…

Unghiile strălucesc în lumina reflectoarelor legendarului Hollywood.

I’m Really an Actress*

Nuanța prunei coapte a primit și ea un rol în cea mai hot colecție O.P.I - I’m Not Really a Waitress.

15 Minutes of Flame

Un fuchsia luminos și vibrant care te face faimos pentru totdeauna, nu doar pentru câteva minute!

Emmy, have you seen Oscar?

Vânătoarea pentru roșul perfect se încheie odată ce O.P.I pășește pe covorul roșu.

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri