Inspirată de „Chromatica”, albumul de succes din 2020, și realizată în colaborare cu superstarul mondial și filantrop Lady Gaga, noua ediție limitată OREO este disponibilă în magazinele din România. Clasicul pachet albastru OREO Original are o notă Gaga, transformându-se într-un roz vibrant în acord cu albumul „Chromatica” – cel care a inspirat acest design, și aduce o experiență digitală interesantă care așteaptă să fie descoperită împreună cu premii muzicale inedite pentru câștigători.

Comunicat de presa

„Această colaborare este inspirată de lumea Chromatica, unde bunătatea guvernează toate lucrurile”, a spus Lady Gaga.

Începând cu luna februarie, cu orice pachet OREO ediție limitată, fanii pot accesa un conținut exclusiv destinat acestei colaborări, iar din 1 martie, prin achiziția oricărui pachet OREO, pot participa la tragerea la sorți pentru a câștiga premii muzicale senzaționale.

Astfel, consumatorii pot scana de pe pachetele ediție limitată un cod QR pentru a obține acces la OREOgrams cu Lady Gaga, o serie de mesaje inspiraționale ale cântăreței, pentru a le împărtăși prietenilor, familiei, colegilor și celor dragi.

De asemenea, OREO va lansa o competiție unică pentru superstarurile în devenire, provocându-i pe „Little Monsters” și pe iubitorii de OREO să împărtășească propria lor versiune a melodiei „Stupid Love”, piesa principală a albumului aclamat de critici. Cei mai buni participanți vor avea videoclipul editat pentru a crea un duet muzical virtual alături de Lady Gaga!

”Fanii OREO și cei ai artistei Lady Gaga se pot bucura de colaborarea noastră interesantă, cu produsele în ediție limitată de pe rafturi. Dincolo de biscuiții noștri delicioși, există atât de multe modalități de a vă implica - de la partajarea mesajelor din ineditele GAGAgrame, la premii muzicale și chiar șansa de a avea interpretarea melodiei „Stupid Love” într-un duet muzical virtual cu Lady Gaga. Sperăm că acest parteneriat îi va încânta pe fanii noștri în acest an”, spune Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits România.

Ambalajul în ediție limitată este disponibil pentru cutiile de 176g și pentru pachetele tubulare de 154g.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri