Cumpărăturile de sărbători de la Mega Mall îți pot aduce unul dintre cele 150 de premii instant în fiecare zi, până pe 23 decembrie

Comunicat de presă

În decembrie, ținutele de sărbătoare, decorațiunile de Crăciun și darurile potrivite pentru cele mai pretențioase gusturi se găsesc la Mega Mall. Ai la dispoziție o ofertă variată de magazine, să-ți alegi din timp cadourile pentru cei dragi și să eviți cumpărăturile din ultimul moment. Te poți bucura și de atmosfera festivă din mall, în condiții de maximă siguranță. Mai mult, până pe 23 decembrie, poți câștiga unul dintre cele 150 de premii garantate zilnice oferite instant de Mega Mall constând în vouchere valabile în magazinele din centrul comercial și gadget-uri Xiaomi, în limita stocului disponibil.

Dacă faci cumpărături între 500 - 999 de lei, vei primi garantat un voucher de 50 lei, un încărcător auto Dual Port Xiaomi sau o pereche de căști Mi True Wireless Earbuds Basic S de la XIAOMI. Cumpărăturile cu valoarea între 1000 lei - 1999 lei îți aduc pe loc un voucher de 100 lei, o brățară Mi Smart Band 5 Xiaomi sau o baterie externă 20000mAh 3 PRO Xiaomi. Poți câștiga 2 vouchere de 100 lei, un telefon mobil Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual Sim sau un telefon mobil Xiaomi Redmi note 8T, dacă valoarea cumpărăturilor tale este de minimum 2000 de lei. Pentru detalii, poți consulta Regulamentul Campaniei.

Pentru ca vizitatorii să se poată bucura de cumpărături în siguranță, Mega Mall a devenit primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Acesta a fost acordat de către experții SAFE Asset Group, companie suedeză care acreditează siguranța centrelor comerciale din întreaga lume. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, echipamentele de climatizare a spațiului din centrul comercial utilizează numai aer proaspăt din exterior, fără recirculare, schimbarea filtrelor se face cu o frecvență mai mare, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, și a benzilor cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse, dezinfectarea și nebulizarea constantă a mall-ului. Acestea sunt completate de verificarea respectării măsurilor de distanțare și de purtare a măștii, precum și a celorlalte norme impuse de lege prin anunțuri audio, video și securitate.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri