2020 a fost un an precum un carusel. Un an în care planurile și viețile noastre au fost puse în așteptare de o pandemie care a oprit lumea în loc.

Comunicat de presă

Sănătate, protecție, igienă, imunizare, distanțare socială și norme sanitare stricte – acestea au fost coordonatele care ne-au dictat existența în 2020.

Am căutat soluții, variante, idei, cure și medicamente care să ne ajute să luptăm cu virusul care ne-a marcat viața în acest an. Dar căutarea se apropie de sfârșit. De acum te invităm să fii pe pace și să te relaxezi alături de ai tăi.

Stada te invită să te bucuri de viață și să faci primii pași spre normalitatea care ne-a lipsit în acest an. Explicația? Din ianuarie 2021, Stada te pune la adăpost.

Cum? De ce? Ei bine, Stada îți dă de veste că, în anul ce vine, va lansa un produs super inovator care va ține răceala, gripa și Covid-ul la distanță.

Fii cu ochii pe noi ca să poți afla toate detaliile despre ViruProtect Stada, o inovație absolută, sub formă de spray oral, ce acționează împotriva virusurilor de răceală și gripă! ViruProtect Stada acționează exact acolo unde se instalează virusurile: în cavitatea bucală și în gât, unde blochează și dezactivează majoritatea virusurilor ce provoacă răceala și gripa, inclusiv SARS-COV-2 și protejează împotriva infectării căilor respiratorii inferioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

În luna ianuarie 2021, revenim cu vești complete, pentru că nu vrem să lăsăm gripa și răceala să te țină departe de viață. Vei avea și ocazia să fii printre primii beneficiari ai acestei inovații.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri