Produsele pentru menținerea tinereții tenului ANEW de la AVON sunt de acum îmbogățite cu noua tehnologie Protinol, o inovație care dublează nivelul de colagen din piele, pentru un ten mai ferm, cu rezultate vizibile în doar două zile.

Comunicat de presă

PROTINOLUL este o tehnologie patentată de AVON, care stimulează producția de colagen pentru a restabili fermitatea și hidratarea pielii.

Noua formulă anti-rid aduce numai beneficii pielii: tenul este mai luminos, revitalizat și cu un aspect mai tânăr. Efectul este demonstrat clinic: reduce aspectul liniilor fine și dublează nivelul de hidratare al tenului.

Peste 100 de femei au încercat noua formulă ANEW și au confirmat rezultatele în doar două zile de utilizare:

  • 99% dintre femei au confirmat că pielea lor este mai netedă și mai fermă;
  • 95% au confirmat că pielea începe să aibă un efect de lifting și se simte mai elastică;
  • 93% confirmă că au avut un ten mai luminos și revitalizat;
Gama de produse ANEW cuprinde crema de noapte, crema de zi și Fiolele hidratante pentru reîntinerirea tenului – cel mai bine vândut tratament AVON la ora actuală, cu eficiență dovedită: după 7 fiole, pielea arată și se simte mai fermă, mai plină de volum, cu ridurile fine reduse, îmbunătățiri remarcate de 95% dintre femeile care le-au folosit.

Gama ANEW îmbunătățită cu Protinol este recomandată de Monica Bîrlădeanu, frumoasa actriță și ambasadoare AVON. ,,Mereu când apare ceva nou, îmi pun întrebarea ce o să schimbe pentru mine. Însă când acel ceva e atât de puternic, am un singur răspuns: totul se schimbă”, spune Monica Bîrlădeanu în cel mai recent spot AVON, în care vorbește despre eficiența noii formule ANEW.

Produsele pot fi comandate online pe www.avon.ro începând cu luna octombrie 2020.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri